Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Интересантно [emoji16]
46133908d6dd4e7d1943655fa7689b9f.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

изгледа бара нов подобар договр од ПСЖ :icon_mrgr:

Thomas Lemar is coveted by Arsenal. (A.Mounic / Reuters)

Arsenal is doing everything to succeed in recruiting the international Monegasque Thomas Lemar this summer. Fifth in the last championship, Arsène Wenger's club recently sent AS Monaco a much higher offer than the 30 million euros advanced last summer by Atlético de Madrid. The middle left is one of Arsène Wenger's priorities, already seduced by the player when he was playing in Caen. Arsenal, who had been duplicated by AS Monaco in the summer of 2015, intends not to miss its target this time.

Орнстаин потврди дека има понуди од Арсенал за Лемар и Лаказет, со тоа што првиов ќе биде потешко да се донесе. Исто кажал и дека Алексис нема да биде продаден на друг ПЛ клуб, но и дека е возможно и да потпиште нов договор, тука уште не е работата на чисто.

Орнстаин потврди дека има понуди од Арсенал за Лемар и Лаказет, со тоа што првиов ќе биде потешко да се донесе. Исто кажал и дека Алексис нема да биде продаден на друг ПЛ клуб, но и дека е возможно и да потпиште нов договор, тука уште не е работата на чисто.
И нормално продожуваме со ценкање при што понудата за Лаказет ни била одбиена (според истиот извор). Следна понуда очекувам +1 евро да е од претходната.

Arsenal bids for Alexandre Lacazette and Thomas Lemar rejected

За Mbappe ништо не пишал Орни, како да се одвива нешто друго во позадина хм :)

Оти Чех нема одбрането пенал + одбрана после тоа
Шчесни > Чех
Абе види вака и Браво вчера одбрани 3 пенали, истиот број на одбрани за цела 2017

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Абе види вака и Браво вчера одбрани 3 пенали, истиот број на одбрани за цела 2017

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ироничен ми беше постот. Само го спомнав аргументот на тие што сметаат дека пољакот е подобар. :D

Што Орнстин напиша дека имало понуди и за двата, Лаказет и Лемар тоа знчи дека Мбапе одпаѓа, ако уопште беше во комбинација. Верувам дека следните понуди ќе се финансиски подобри и барем еден од овие ќе дојде кај нас. Ситуацијата со Озил/Санчез и нивните договори ја прави потешка цела работа, во право е Орнстин, па веројатно ќе почекаме да заврши овај Конкаф купот и да се врати Озил од одмор за да и тимот знае на што е. Но мислам дека до 10 јули нема да пазариме ништо посериозно.

Оти Чех нема одбрането пенал + одбрана после тоа
Шчесни > Чех
Гард ако ова се однесуваше за мене, пак ќе кажам, муабетот беше дека не треба да се откажеме толку лесно од Војчех, дека според мене е топ голманче, а не кој бил подобар Чех или Војо и кој повеќе поени донел, пенали спасувал, интервенции имал итн

Гард ако ова се однесуваше за мене, пак ќе кажам, муабетот беше дека не треба да се откажеме толку лесно од Војчех, дека според мене е топ голманче, а не кој бил подобар Чех или Војо и кој повеќе поени донел, пенали спасувал, интервенции имал итн
Па мислам дека никој тука нејќе да се откаже од Шчесни така лесно.
Не знам дали со тебе се водеше дебатата или со некој друг, ама ко шо памтам муабетот беше дека Шчесни е подобар од Чех и требал да ни биде прв голман, а како аргумент за тоа било дека Јуве го сакаат за наследник на Буфон.
Другото шо беше спомнато е дека не биле забележани тие 8 поени шо ќе ни ги носел Чех.

Овде на форумот не само ти, уште неколку го браневте. Исто така сум читал дебати и по фејсбук во врска со ова прашање и како еден од аргументите е пеналот против Ливерпул. И јас не го оспорувам Шчесни, топ е само не е на исто ниво со Чех. Јас уште го чекам Чех да направи непромислен фаул + пенал + црвен. Кај Шчесни тоа често се случуваше. Голманот ти е како виното, колку постаро - толку подобро. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom