Интересантно [emoji16]![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
изгледа бара нов подобар договр од ПСЖ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересантно [emoji16]![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
И нормално продожуваме со ценкање при што понудата за Лаказет ни била одбиена (според истиот извор). Следна понуда очекувам +1 евро да е од претходната.Орнстаин потврди дека има понуди од Арсенал за Лемар и Лаказет, со тоа што првиов ќе биде потешко да се донесе. Исто кажал и дека Алексис нема да биде продаден на друг ПЛ клуб, но и дека е возможно и да потпиште нов договор, тука уште не е работата на чисто.
Оти Чех нема одбрането пенал + одбрана после тоаhttps://www.facebook.com/Arsenal/videos/10155081772757713/
Поздрав до тие шо ќе го ставаа Шчесни пред Чех
Абе види вака и Браво вчера одбрани 3 пенали, истиот број на одбрани за цела 2017Оти Чех нема одбрането пенал + одбрана после тоа
Шчесни > Чех
Ироничен ми беше постот. Само го спомнав аргументот на тие што сметаат дека пољакот е подобар.Абе види вака и Браво вчера одбрани 3 пенали, истиот број на одбрани за цела 2017
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Гард ако ова се однесуваше за мене, пак ќе кажам, муабетот беше дека не треба да се откажеме толку лесно од Војчех, дека според мене е топ голманче, а не кој бил подобар Чех или Војо и кој повеќе поени донел, пенали спасувал, интервенции имал итнОти Чех нема одбрането пенал + одбрана после тоа
Шчесни > Чех
Па мислам дека никој тука нејќе да се откаже од Шчесни така лесно.Гард ако ова се однесуваше за мене, пак ќе кажам, муабетот беше дека не треба да се откажеме толку лесно од Војчех, дека според мене е топ голманче, а не кој бил подобар Чех или Војо и кој повеќе поени донел, пенали спасувал, интервенции имал итн
Овде на форумот не само ти, уште неколку го браневте. Исто така сум читал дебати и по фејсбук во врска со ова прашање и како еден од аргументите е пеналот против Ливерпул. И јас не го оспорувам Шчесни, топ е само не е на исто ниво со Чех. Јас уште го чекам Чех да направи непромислен фаул + пенал + црвен. Кај Шчесни тоа често се случуваше. Голманот ти е како виното, колку постаро - толку подобро.Гард ако ова се однесуваше за мене, пак ќе кажам, муабетот беше дека не треба да се откажеме толку лесно од Војчех, дека според мене е топ голманче, а не кој бил подобар Чех или Војо и кој повеќе поени донел, пенали спасувал, интервенции имал итн