Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Таква политика и ни е потребна, никој не е поголем од клубот. (освен Венгер изгледа :D)
Лошото е што дозволуваме вакви никакви како Окслејд и Волкот со една добро изиграна полусезона да не држат под закани ... Срамота е политиката што ја води клубов кога станува збор за договорите ... Се надевам дека со потпишувањето на Хус Фами нема да продолжи ова неодговорна работа околу истекувањето на договорите на играчите.
Шпекулацииве со Марез и Лемар не ми стојат како добар показател за иднината на Санчез во Арсенал, се надевав дека ќе потпиши нов договор ама некако лоши знаци гледам :(
Сигурно може некој договор да средат како Ливерпул со Суарез, барем да го откачат во друга лига ако ништо друго макар и за 40м ... Ако го предадеме на ќелавицата и Сити, Венгер и управата нека не се надеват на ништо подобра атмосфера од ланската сезона ...

Последно уредено:
До некаде си во право ама ако не напуштат двајцата најдобри играчи од минатата сезона и тоа во директни ривали од Епл, нема теоретски шанси да бидеме поконкурентен тим од предходно. Пополека се навраќаме на старите лоши навики од пред летото кога го донесовме Озил, навики што се белег на фидер клуб а можеби и само тоа сме во моментов... Амбиција за титула минимална, ако резултатот не ни е поволен, чудесно 8 од 10 играчи во поле се понашаат како да имаат инвалидитет а менаџерот никако неможит да најдит начин да ги мотивират. За управата и Газидис да не трошам многу зборови само ќе речам најлошо управуван тим од фудбалски аспект, за финансискиот нека го изучуваат по економските факултети а не да ми се дичат како сме биле најуспешни на светско ниво.

Последно уредено:
После видеото од пресот на Чиле што го видов денес јасно е дека Санчез си оди.
Штета, навистина штета. Јбг то је то

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

После видеото од пресот на Чиле што го видов денес јасно е дека Санчез си оди.
Штета, навистина штета. Јбг то је то

дај видео и по шо заклучи дека ќе си оди?

Со ваква насмевка Венгер одговори дека го потпишал Меси. Ништо не кажува изјавата.
Секој различно си го чита боди ленгвиџот.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1538395459564337&id=150943678309529

Ај изгледај го и кажи ми ти што ќе заклучиш?

Не знам што да заклучам, не сум проф.Чарлс Ексевиер, не читам мисли.:icon_mrgr:
Ако мислиш дека ќе си иде оти изгледаше среќен и чукаше на маса со рацете, таков е Алексис, цело време насмеан, среќен и хиперактивен, не можам ништо да предвидам од видеово.
Венгер кажа дека нема да го продаде, вајда нема да си го прекрши зборот.
е сега ако го купиме Марез и плус Лемар, тогаш големи се шансите дека ќе си оди.

Не знам што да заклучам, не сум проф.Чарлс Ексевиер, не читам мисли.:icon_mrgr:
Ако мислиш дека ќе си иде оти изгледаше среќен и чукаше на маса со рацете, таков е Алексис, цело време насмеан, среќен и хиперактивен, не можам ништо да предвидам од видеово.
Венгер кажа дека нема да го продаде, вајда нема да си го прекрши зборот.
е сега ако го купиме Марез и плус Лемар, тогаш големи се шансите дека ќе си оди.
Венгер.
Хахахахха
Дај не ме терај по жештиниве да барам линкови на изјави на Арсен за тоа како нема да си идат Цеск, Насри , Робин....

Чим кажа дека одлучил и ја мислам дека ќе си оди. Реално и ја на негово место да сум ќе си одам.
3 сезони е тука, сите 3 сезони се катастрофа.

Санчез со таква мотивација, техника, амбиција нема што да бара во тим чија главна цел е ФА и пласман во ЛШ. Капак на се е што ни за ЛШ не се пласиравме сезонава...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ако си отиде за да замине у Сити, тим кој со ништо у последниве три години откако Алексис е тука не покажал дека е подобар од Арсенал, за мене Алексис ќе биде уште една од низата пизди зинати за пари, а не некаков роден победник како што сака да се прикажува.

А ако па ние како клуб го дадеме на Сити, немаме право ни да се спомнеме во категорија сериозни и добро водени клубови и нема да имаме право да спориме со други кога цел фудбалски свет ќе ни кажува дека сме лузерски и фидерски клуб.

Ако си отиде за да замине у Сити, тим кој со ништо у последниве три години откако Алексис е тука не покажал дека е подобар од Арсенал, за мене Алексис ќе биде уште една од низата пизди зинати за пари, а не некаков роден победник како што сака да се прикажува.

А ако па ние како клуб го дадеме на Сити, немаме право ни да се спомнеме во категорија сериозни и добро водени клубови и нема да имаме право да спориме со други кога цел фудбалски свет ќе ни кажува дека сме лузерски и фидерски клуб.
Догурка поише од нас у ЛШ оваа сезона ако не се лажам.

Независно од тоа Сити има поголеми изгледи од Арсенал за успех.

Пред да почнете да зборите "зошто си тогаш фан на Арсенал" погледнете шо има направено Сити во ПЛ последниве 10 години, а што ние.
И тоа дека Сити троши огромни пари си стои, ама мене како играч не би ми било тоа гајле туку тоа што Сити има големи амбиции, за разлика од Арсенал.

Баш ради ова и сум толку против Венгер и едвај чекам да си отиде.

Уствари и рвп и многу други си отидоа ради таа амбиција за титули...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Далеку е Сити од тим за наводно амбициозниот Алексис, ама нема везе, Арсенал како клуб треба да заземе позиција и да не дозволи повторување на прикаската со РВП, макар и заминал како слободен догодина.

Се согласувам. Кај вас не знам колку годишно ќе зема доколку потпише нов договор, но ако замине во Баерн, тогаш искрено само поради амбициите бидејќи не верувам повеќе од 15 мил.евра да му понудат Баерн. Не дека се малку пари тоа, но во Сити ништо чудно 18-20 мил.евра годишно да зема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom