Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Без Белерин десната страна ни е мртва. Центрирањата на Волкот поарно да ги нема воопшто.

Какви катастрофални судиски одлуки, кој им дава лиценца на вакви.

Се извини судијата за пеналот, добро е. Нека почне нова серија од победи.

Солидна игра, особено во второто полувреме, очекувано со оглед дека Бормут игра фудбал за ралика од многу други тимови, Жиру мора да се задоволи дека е перфектен играч од клупа. Добро поминавме во статистички најлошиот месец, идеме даље.

Прославата на вториот гол на Санчез доволно кажува каква хемија има во тимов, сеуште мислам дека слаби резултати имавме оти беа преморени.

Прославата на вториот гол на Санчез доволно кажува каква хемија има во тимов, сеуште мислам дека слаби резултати имавме оти беа преморени.

многу педерски потег од страна на Жиру и Алексис... xD

Некако Елнени се повеќе мислам дека е добра замена, но не и стартер. Премногу пати сум забележал дека не може да го контролира шутот и дека секој натпревар барем еднаш ја праќа топката во 20ти ред на трибини, исто така непрецизни пасови на долги топки нешто што кај Џака е далеку подобро. Кокелин исто така нема опасен шут, ама многу пожртвуван делува. Сепак најдобра варијанта според мене би била Кок и Џака прва, а Елнени да влегува од клупа со свежи сили или да стартува кога некој од двајцава е повреден или тотално надвор од форма.

Иначе ова со Дебуши не знам дали само мене, ама многу ми смрди работава. Прво го нема никаде ниту во листа на повредени, ниту со резерви, ниту на клупа, тотална енигма, одеднаш се појавува, стартува (добар беше) и се повредува. Многу ми е втф работава, одамна сфатив дека ќе си оди од Арсенал и дека не е задовлен, ама не ми е јасно зашто го кријат на некој начин, дали не сака да игра, дали станува збор за караница некоја.... :confused:

Редно е пак да почне да си стартува со Жиру чичо, да видиме може и ко стартер ќе распали.
Не знам што толку се фативте за Елнени, дефнитивно најборбен вчера, секаде го имаше на теренот, со Џака добро си функционираат.
Озил мајсторска партија, Окс и Тео ептен слабо, поготово првиов. Десната страна со Габриел одбрана е ок, али напад 0.
Нека се множат победиве, во среда очекувам да излезе со млад тим.

Не мора Жиру на сите утакмици да стартува, ефикасен е и вака, како џокер од клупа.

Ајде да се кладиме, колку утакмици ќе изигра Лукас до крај на сезона ?
Ја викам 20-25 преку сила...

Како успева вакви играчи да најде, алал да му е !

Ајде да се кладиме, колку утакмици ќе изигра Лукас до крај на сезона ?
Ја викам 20-25 преку сила...

Како успева вакви играчи да најде, алал да му е !

Јас мислам и помалце а како стартер на прсти ќе се избројат и тоа во купов ако изигра нешто, во другите натпревари како стартер јок, барем за сега негледам дека ќе добие шанса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom