Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ги гледам утакмиците дома, се до дербито со Сити на Емирати во април ќе биде срамота и неуспех да не собереме максимум бодови.

“Everybody has recovered from Saturday,” said the manager. “We had Ramsey and Walcott in recovery, but they should be both ok for tomorrow.”

There was also an update about Lucas Perez, who returned to light training today.

“Lucas is back,” he said, “and he us ahead of schedule, but not yet training full time with the squad.”

Wenger also said he has yet to decide if Olivier Giroud will start against PSG, or if he’ll continue with Alexis Sanchez up front.

“He has recovered completely,” he said of the Chilean, “he had the bandage [against United] because he had a bit of tightness.”
Венгер за Казорла вика би требало да се врати на терените за две недели... Пиши уште месец време...

Последно уредено:
Manchester-United-v-Arsenal-Premier-League.jpg

Who the hell are you?
Hang on, hang on. YOU'RE giving ME instructions?

He looks different without his Gunnersaurus costume on

:pos::pos:

Нека изгубат нашиве денес, пострашни противници би имале ако завршиме први. 99% ќе налетаме на Баерн или Реал. Вака ако сме втори 90% налетуваме на Барса.

Ова Ремзи е смешка невидена, како со двете леви да игра!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Џенкинсон и Мустафи пропаст. Нападот ни е ко киша око крагујевца.[DOUBLEPOST=1479932870][/DOUBLEPOST]Attempts: 0
On goal: 0

Нападов шта речи.

Последно уредено од модератор:
Како плаче Кавани да му ја згмечам фацата со нога.

Катастрофа од игра повторно и повторно даваме гол.Вакво нешто од Арсенал не сум видел со години.

Samo ne znam do koga kje ne sluzhi srekja koga igrame vaka ochajno. Ama pak taka se dobivaat vaka golemi utakmici.

Џенкинсон слободно може да се врати во ВестХем. Средина немаме, напад ич. Се вадиме со пенал во последна секунда. Катастрофа играме. Жиру до пеналот не се гледаше на терен, не знам дал успеа топка да допре.

Џенкинсон е поголемо дупе од Фелипе Сендерос! :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Венгер повеќе се израдува на автоголот одошто на пеналот.

Еден шут (од пенал) кон голот, два гола на семафор. :noze:

Овај Шкодранот го купија за циркузи да прави или за одбрана да игра? Ебате глупакот.
Гибс алал да му е, одлично одигра и мислам дека може да се врати во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom