Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.244
- Поени од реакции
- 14.590
Дефинитивно ни требаат уште неколку такви безобразни,дрски играчи
Jack е таков, само што поише не игра отколку што игра

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно ни требаат уште неколку такви безобразни,дрски играчи
Кокелин и мене ми праеше мерак со неговата игра уште на времето кога беа шампиони во младинскиот ФА куп заедно со Вилшер. Тогаш беше една од клучните фаци у тимот, али поради преголемото шалтање на различни позиции, де десен бек, де лев бек, многуте позајмици во различни првенства, некако стагнираше со развојот. Таман се откажав од него, пак почна да се наметнува со одлични игри. Изгледа тоа требаше, познавајќи се каков малер сум.Јас би бил задоволен со купување на еден дефанзивец од средината, заедно со Кокелин.
Венгер го негираше ова на пресот. Погледни го поубаво целиот прес.Линекер потврди дека му бил понуден одмор од утакмицава на Алексис и одбил.
Така да можете да престанете со критиките кога не ја знаете целата приказна.
http://player.arsenal.com/Па ова ако е точно за Санчез за уште поголема критика е!
Санчез?Pa, mozheshe da ni se padni i polosho. Dobra zhdrepka.[DOUBLEPOST=1420494347][/DOUBLEPOST]Na 82 nastapi za Arsenal Poldi ima 31 gol za Arsenal. Najdobar prosek na napgach koj ni e vo odnos na izigrani mecevi i daeni golovi ? Poldi?