Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кокелин и мене ми праеше мерак со неговата игра уште на времето кога беа шампиони во младинскиот ФА куп заедно со Вилшер. Тогаш беше една од клучните фаци у тимот, али поради преголемото шалтање на различни позиции, де десен бек, де лев бек, многуте позајмици во различни првенства, некако стагнираше со развојот. Таман се откажав од него, пак почна да се наметнува со одлични игри. Изгледа тоа требаше, познавајќи се каков малер сум. :D Јас би бил задоволен со купување на еден дефанзивец од средината, заедно со Кокелин.

Кокелин и мене ми праеше мерак со неговата игра уште на времето кога беа шампиони во младинскиот ФА куп заедно со Вилшер. Тогаш беше една од клучните фаци у тимот, али поради преголемото шалтање на различни позиции, де десен бек, де лев бек, многуте позајмици во различни првенства, некако стагнираше со развојот. Таман се откажав од него, пак почна да се наметнува со одлични игри. Изгледа тоа требаше, познавајќи се каков малер сум. :D Јас би бил задоволен со купување на еден дефанзивец од средината, заедно со Кокелин.

Повеќе стагнираше поради повредите мислам. Во германија само што отиде после 2-3 натпревари се повреди за цела полу сезона. Од тогаш дигнав раце и не очекував да се оправи ни пак да заигра пак за нас.

Со манчестер кога изгубивме 8-2 се сеќавам кокелин играше и додека беше на терен не губевме со голема разлика, 1-2 разлика беше. Мислам дека Венгер го извади за да нападне и тогаш не торпедираа....

^
Лондонски Арсенал ќе купи нов голман зимава, откако медиумите најавија дека првиот извор, Полјакот Војчех Шчесни, поради нарушување на клупската дисциплина, заработил суспензија до крајот на сезоната.

Не знаев дека постоел извор Војчех. Останатото напишано е уметност :icon_mrgr:

Едно време и Касиљас и Чех ќе бранеа во Арсенал. Дур не се случи официјален трансфер не читам медиуми околу можни трансфери, извори од прва рака, братучед на жена му на Венгер спомнал трансфер итн.

За Лоик Перин од Сент Етиен се зборува во шпекулациите, го знам играчов од фудбал менаџер порано ДМФ играше, сега гледам ЦД и капитен им е на СентЕтиен.Според мене нелогичен потег ако го купиме, 30 години има, ќе биде втор Скилачи.

И јас не знам зошто би ни бил 30 годишен кој никогаш не играл надвор од француска лига, таков потег ќе нема логика.

После ланскиот преоден рок кога за да ги решиме проблемите со повредени „средњаци“ го донесовме повредениот Калстром, значи сигурно го купуваме овој Перин ;)

Линекер потврди дека му бил понуден одмор од утакмицава на Алексис и одбил.
Така да можете да престанете со критиките кога не ја знаете целата приказна.
Венгер го негираше ова на пресот. Погледни го поубаво целиот прес.

Па ова ако е точно за Санчез за уште поголема критика е!
http://player.arsenal.com/
изгледајте го пресот , не е многу долг 7 мин....[DOUBLEPOST=1420488164][/DOUBLEPOST]Следен противник во ФА куп е Брајтон на гостински терен

Последно уредено:
Pa, mozheshe da ni se padni i polosho. Dobra zhdrepka. :)[DOUBLEPOST=1420494347][/DOUBLEPOST]Na 82 nastapi za Arsenal Poldi ima 31 gol za Arsenal. Najdobar prosek na napgach koj ni e vo odnos na izigrani mecevi i daeni golovi ? Poldi?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom