Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Pa, mozheshe da ni se padni i polosho. Dobra zhdrepka. :)[DOUBLEPOST=1420494347][/DOUBLEPOST]Na 82 nastapi za Arsenal Poldi ima 31 gol za Arsenal. Najdobar prosek na napgach koj ni e vo odnos na izigrani mecevi i daeni golovi ? Poldi?
http://goonersphere.com/team-lineup/column-stillmansphere/6084-prince-poldi-never-fit-to-be-king

прочитај ја статијава можеби ќе ти се разјасни малку.
ситуацијата е слична на онаа со Мата во Челзи, добар играч, само не се вклопува во формацијата и тактиката на менаџерот и тоа е тоа тука нема што да филозофираме, и Полди тоа го знаеше и Венгер исто така тоа го знаеше затоа и не испадна некој гад по секоја цена да го чува на клупа туку го пушти на позајмица

Ne vo red, to, rekovme i se slagam deka defanzivno Poldi e polosh i od Ozil, tuku samo sakav da znam dali nekoj drug napagac za tie odigrani minuti ima podobar score na golovi.[DOUBLEPOST=1420499710][/DOUBLEPOST]Ne vo red, to, rekovme i se slagam deka defanzivno Poldi e polosh i od Ozil, tuku samo sakav da znam dali nekoj drug napagac za tie odigrani minuti ima podobar score na golovi.

Ne vo red, to, rekovme i se slagam deka defanzivno Poldi e polosh i od Ozil, tuku samo sakav da znam dali nekoj drug napagac za tie odigrani minuti ima podobar score na golovi.[DOUBLEPOST=1420499710][/DOUBLEPOST]Ne vo red, to, rekovme i se slagam deka defanzivno Poldi e polosh i od Ozil, tuku samo sakav da znam dali nekoj drug napagac za tie odigrani minuti ima podobar score na golovi.
не е целта на статијата дефанзивата на Полди.....има многу други работи набројани......

не е целта на статијата дефанзивата на Полди.....има многу други работи набројани......

Sega, shtotuku ja zavrshiv, prege nemav vreme, a skrolav deka e podolga. Uba statija,se gleda nanapred,vo idninata i kako se stvara edna harmonija vo timot. I se toa e ok. Odlichno. No, mora, mora da se donesat neophodnite zasiluvanja koi mu falat na timot. Vekje dosadni stanavme so toa shto mu treba, a odavion se gleda deka mu trebaat klasa zasiluvanja. I sea ako dojdat novi fudbaleri, povtorno kje se narushi hatmonijata i edinstvoto kon koe tolku celime, i pak odnovo. Mislam deka vekje 3 pati ja imame dozhiveano taa deja vu situacija, barem od koga jas i ti sme na forumov.

Жиρу не игρаше поρади суспензија или го игноρиρа венгеρ?

Подолски со деби уште вечерва за Интер против Јувентус. 5 минути по влегувањето во игра Интер изедначи.

Подолски со деби уште вечерва за Интер против Јувентус. 5 минути по влегувањето во игра Интер изедначи.
Хаха, ја гледаш утакмицата? Ништо не напраи Полди спор е ко трактор, плус голот не беше вклучен во акцијата за голот.

Хаха, ја гледаш утакмицата? Ништо не напраи Полди спор е ко трактор, плус голот не беше вклучен во акцијата за голот.

:)))))))))) Знам, али тој коа влезе со егото му се крена тимскиот дух на Интер и затоа изедначија. Џабе гледаш и ти, коа не си сетил. И кај нас има такви играчи. :D :D

Le Parisien say that Arsenal's talks with @ASSEofficiel over Perrin have been 'positive'. £7.8m fee will be enough.
being french and a regular follower of french league, he is the best CB in Ligue 1 for the last 3 years, fantastic in the air despite being 5'11 and very good on the ball. The "only" problem is he is also injury prone...

Ја мислам скроз го изгуби осетот стариов

Реков ја ќе имаме нов Калстром у тимот...
Него Полди со оглед на тоа шо колку 3-4 дена е во Италија ок ја игра утакмицава.

Е ќе фали :noze:
tumblr_nfq5vzB4Nu1sva2fko3_500.gif

Незнам вие шо сакате за играч шо ќе дреме на клупа, Канаваро ?
Потребно ни е искуство у заден ред мислам дека го нуди тоа овај дечко.
Fun fact: Дебуши и Кош имаат по 29год а Мерте е на 30ка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom