Mojso
uneducated knob
Ридинг у Карлинг Купот мислам дека беа, од 4-0 им израмнивме 4-4 и ги тепавме на пенали![]()
Ридинг ги тепавме 7-5 мислам, Тотенхем се тие на кој мислиш ти. Насри не извади неколку пати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ридинг у Карлинг Купот мислам дека беа, од 4-0 им израмнивме 4-4 и ги тепавме на пенали![]()
Такви разговори правевме кога Косчелни беше повреден и Начо играше централен. Денес здрав и прав зошто беше седнат?Изгледа Венгер не чита тука и ја исполни желбата на повеќето фанови тука Белерин да го игра а Чемберс централен наместо Начота. Еве го видовме и тоа чудо но сега тоа пак нечини. Колку Венгер и да е изгубен ние сме поизгубени и се виде нашата експертиза на дело, само незнам со кој памет не читал тука и не послушал.
Инаку по првиот гол (не ги видов составите се уклучив кога фрлаше судијата париче) си велам за чемберс не ми изгледа овој на Мертезакер што бара овој на тоа место, и гледам кош на клупа и му велам на таткоми со оваа одбрана примаме уште голови. Не дека нема да биде играчи од чемберс и белерин али двајца неискусни кускулиња еден до друг и тоа во одбрана против “снагаторине„ од Стоук.....
Немој да ме сватите дека го правдам Венгер ама не се правете многу стручњаци кој треба да игра затоа што еве желбата ви се исполни и денес загубивме само поради неискусната и рашштимана одбрана која толку ја баравете. Пцујте го Венгер барајте оставки некако ќе сватам само ова е доказ колку ние ги разбираме работите, а пак Венгер уште поглуп што не слуша![]()
Такви разговори правевме кога Косчелни беше повреден и Начо играше централен. Денес здрав и прав зошто беше седнат?
Ај ние не знаеме, ама тој е дудук.Изгледа Венгер не чита тука и ја исполни желбата на повеќето фанови тука Белерин да го игра а Чемберс централен наместо Начота. Еве го видовме и тоа чудо но сега тоа пак нечини. Колку Венгер и да е изгубен ние сме поизгубени и се виде нашата експертиза на дело, само незнам со кој памет не читал тука и не послушал.
Инаку по првиот гол (не ги видов составите се уклучив кога фрлаше судијата париче) си велам за чемберс не ми изгледа овој на Мертезакер што бара овој на тоа место, и гледам кош на клупа и му велам на таткоми со оваа одбрана примаме уште голови. Не дека нема да биде играчи од чемберс и белерин али двајца неискусни кускулиња еден до друг и тоа во одбрана против “снагаторине„ од Стоук.....
Немој да ме сватите дека го правдам Венгер ама не се правете многу стручњаци кој треба да игра затоа што еве желбата ви се исполни и денес загубивме само поради неискусната и рашштимана одбрана која толку ја баравете. Пцујте го Венгер барајте оставки некако ќе сватам само ова е доказ колку ние ги разбираме работите, а пак Венгер уште поглуп што не слуша![]()
Пази да не те чуе,за инат ќе потпише доживотен договорАј кoa више испaднa декa Венгер не читa тукa и ни гo прaи ќеифoт, aј тoгaш некa си иде, уште пoсреќни ќе не нaпрaи
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Jas mislev deka Sam Allardayce e najtvrdoglaviot menager na Svetot, ali ne bilo taka. Ja smeni filozofijata, i od kopachi stignaa da igraat poubav fudbal od nas. Analogno na toa, Wenger ostana najtvrdoglaviot menager, koj si misleshe deka so Nacho, Chambers, Flamini itn. mozhi da osvoj PL.
Ај ние не знаеме, ама тој е дудук.
Против Стоук го реди Белерин и тоа на гости, па во џеб ќе го стават бе сенилен еден. Зошто Хејден кој е физички ѕвер не го стави со Мертесакер кога веќе некој од младите мораше да игра?
Не можам да сфатам како години на назад не ја средија одбраната и фамозниов Булд да му ебам ќелајцата кое фајде од кога тој стана асистент....