Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да не примавме тројче прво ...
Мора искусен дефанзивец да се донеси на зимо шо овие играчки со Белерин, Чејмберс и Мерте смешки ...

Барем Ремзи им даде гол на шугавите.

Ми се наполни душава тогаш, настрана поразот, ептен мерак ми беше, можат сите од Стоук на чело со Шоукрос колективно да му го испушат по еднаш на Ремзи, дебили неписмени.

Дaј некa си oди уште у јaнуaри aкo мoже...
Тoлку ме нервирa Венгерчo нaш шo јa дa сум упрaвaтa би гo oтпуштил...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Барем покажаја дека имаат мадиња. Да имавме поголем ростер на играчи и ќе ја свртевме целосно.
#мадиња

Дaј некa си oди уште у јaнуaри aкo мoже...
Тoлку ме нервирa Венгерчo нaш шo јa дa сум упрaвaтa би гo oтпуштил...

И дa ебaти тимoт aкo јa ќе требaше дa се рaдувaм нa нерешенo...

Барем покажаја дека имаат мадиња. Да имавме поголем ростер на играчи и ќе ја свртевме целосно.
#мадиња

А кој е крив за ростерот, за само двајца централни дефанзивци, за Фламини како ДМФ? Се знае кој, целата лоша игра на одбраната е вина на Венгер, пред се, секако и играчите сносат одговорност.

А кој е крив за ростерот, за само двајца централни дефанзивци, за Фламини како ДМФ? Се знае кој, целата лоша игра на одбраната е вина на Венгер, пред се, секако и играчите сносат одговорност.

Wenger najvekje. No ovie 11 denes vo vtoroto pokazhaja madinja i karakter,a i nemave srekja, da vlezi onaa na Sanchez, kon denes nemashe den. I pokraj se, denes vo vtoro pokazhavme karakter, ne im beshe seedno. Kredit za toa.

#мадиња

Какви мадиња бе, Стоук цврсто и остро цело време играат, овие нашите балерини. Па и кога видам колку пријателски се настроени, посебно Велбек коа си праеше муабет со овој од Стоук на загревање... (сите, освен Алексис)
#мадиња #therearenone #пички

Подобро да изгубевме 3-0, сега пак сите проблеми ќе се стават под тепих, Венгер ќе зборува за борбениот дух, за судиите, за посветенота на играчите и слични срања. Она прво полувреме беше срам за целиот тим. Добро е бар Ливерпул и Тотенхем како наши конкуренти за топ4 што не победија исто така.

Сега најмногу ни одговара Јунајтед да го победи Саутемптон во понеделник.

пичка е Венгер нема мадиња јавно да ги изриба играчите, а ако не е до нив проблемот денеска си знае се по список да му ебам нему и што побрзо нека му ги манат клоците или ќе мора да го задеси нешто па да замине.
СРАМ прво полувреме СРАМ

Не знам зошто се напнавте,и така повеќето очекувавте пораз пред натпреварот.

Адам требаше да јаде црвен, за тоа што му го направи на Санчез, обид за давење.

Важно Чемберс попи црвен оти го допре Бојан ....
10348589_894693480555228_1878192627245477714_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom