WOW
Кој коментар. Што мешаш македонци и слични глупости. Со твојов коментар си далеку од тие исклучоците што ги спомна. Сам се стави во ист кош со “македончињата. Ако прочита ќе видиш и дека не го искритикував во коментарот дури го пофалив што ја ширеше играта со неколку долги топки кон сања и дека помогна во дефанзива во прво. Само ајде да се правело паметен и да се искоментирало нешто “интересно“.
Коментарите се лично мое гледање а оценките се координирав со други сајтови но не ги земав истите, пример на Вилшир на еден сајт му дадоја 10ка а на Казорла 5ка. Можеби и тие се македончиња бедни како што ти ги мислиш.
Не дека ми сметаат коментари и критики и да не се сложува некој со моето напишано, не би ми сметало ни сметало дури и би сакал да добивам конструктивни критики затоа што не сум многу по состави пишување (јбг електричар сум м иоди математиката) н осе нафатив да го работам тоа затоа што нема многу што сакаат да се замараат да функционира нешто во врска со Арсенал во македонија.
Лесно е само да се мрчи но да се сработи нешто е многу потешко.
И да само сакав да ти кажам дека мислиш дека си многу паметен но пишуваш за мене глупости и мислиш дека си некој битен фактор чие мислење е далеку ценето но бидејќи поминав добри 6-7 години во битола не ти замервам затоа што те разбирам како размислувате тамо (секоја чест за исклучоците
каде за жал не си тамо).