Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
526331_267274810064362_2067081022_n.png

Ремзи "тако звани дрво" во нашиов фан клуб:D

Hehehe Cesk koga na vremeto vikase deckovo na turbo motor raboti, a i venger mnogu pati ima kazano incredible engine, pu pu pu da ne go urocime.

Озбилно, шо мислите за ова враќње на Flamoney како шо го викаа откако замина, не зборувам за тоа како ќе биде како играч, напротив тука може да ни биде и корисен, ама малце ми е понижвачки, кога ќе се сетам како си замина, клубот ни пари не извади од него а сега кога остана без клуб пак да го прибереме.

А викавме Кабаје ќе бил лошо засилување, шо викате сега а, двајца играчи донесена, 0 фунти потрошени, тоа го може само магистерот по економија Венгер

Хахахах не ми се верува ејјјј....Фламини ако го донесат ќе се обрукаат на велико...
Вакви продадени души не ни требаат...Али ај ко за на клупа ќе се најде да речеме.

Фламини ќе игра подобро на позиција дефанзивец во среден ред одколку Артета или Вилшер кои се приморани да играат на тоа место одкако замина Сонг. Мада што искрено не ми се допаѓа Фламини како играч воопшто.
--- надополнето: 22 август 2013 во 20:39 ---
На големо се шпекулира денес за трансвер на Асмир Бегович во Арсенал. Човекот лани беше на второ место по бројот на одбранети удари кон голот. Добро ќе биде едно вакво засилвање.

Ремзи е ѕвер, Жервињо си отиде, се прашувам кој следен играч ќе изберете за да ви биде дежурен кривец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom