Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дечки ништо од напаѓач ова лето изгледа ... :place:
Bendtner posted this!: Soon back in the game!
Барем ново крило стопер и деструктивец да се купи ...
Иначе колку и да е невозможно Ди Мариа :vozbud:

Кој ке ви отсуствува утре, освен Вермален и Кош?

Кој ке ви отсуствува утре, освен Вермален и Кош?

Aртета,Дијаби,АОЧ...Како и новите засилувања Суарез,Бензема,Ди Марија,Фелаини,Кондогбија,Касиљас.

#Arsenal team to play Fulham: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker (c), Sagna, Gibbs, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud
#Arsenal substitutes: Fabianski, Monreal, Frimpong, Zelalem, Wilshere, Gnabry, Sanogo

Сеа мертесакер да се повреди и да играме со четри бекови :D

Одлично, само вака да продолжиме.Ме плаши раниот жолт на Ремзи, може ќе биде добро 60 мин да влзе Џек место него. Секоја чест за Војче, имаше одлични одбрани, иако теренов е кошмар за голманите.
Подолски можеше да брцне уште еден на крај, али сакаше да биде несебечен и да најде некој.
Волкот на моменти колку го тупи неверојатно, место да даде пас порано ја пимпла ко нубче.
Ајде второ со исто темпо и да земе одлични 3 бода на тежок терен и незгоден противник.

Пичка му матер на Волкот како не ја даде таа после феноменалниот пас на Росицки.Жално е таков пас да не го претвориш во гол.Џенкинсон многу нестабилно делува,сите напади идат по таа наша десна страна.Ремзи ќе треба да се менува,ја би уште на полувреме,Џек ин,да не не остави на цедило со 10 играчи..Жиру:pos: :cuc: Гол си е гол,без разлика каков е.Како што реков пред 2-3 дена,Подолски класа,можеби не трча,ама шутчето му е :cuc: Кај Казорла ме нервира многу што 90% од шутевите му ги блокираат.Очекувам второ освен Вилшер и Монреал,шанса да добие некој од Гнабри и Зелалем,но многу тешко тоа.
Во второ уште 2,COYG <3

ме нервира со измениве место да го стави саного на 3-0 да се разигра, става бек ебати

Значи и да водиме 5-0 ако ни даат еден гол маме му јебем одма ме фаќа страв...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom