Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Игуаин каков осет за гол има човече!!

Леле Игуаин каков осет за гол има човече!!

Како РВП, со тоа што РВП е боље техничар, али и Игуаин може да распали кај нас, така да ако дојде може да биде одлично засилување.

Како РВП, со тоа што РВП е боље техничар, али и Игуаин може да распали кај нас, така да ако дојде може да биде одлично засилување.

јас мислам дека во прави услови Игуаин може да биде и боље од РВП, дечкото на 19-20 години имаше сезона со 40+ голови

Има едно магично нешто, фотошоп се вика.

Незнам дали само по аутоматизам ми одговараш мене или едноставно имаш секогаш нешто да кажеш.
Следниот пат кога ќе ми одговараш прочитај внимателно, па после истакни се со твоите „Football Manager“ способности и знаења.
Имено ако убаво го прочиташе мојот пост ќе видеше дека и јас бев запрепастен од таквиот твит и затоа напишав „WTF“, додека следната реченица која си ја цитирал се однесуваше на можноста Игуаин и Цеск да пристапат кон Арсенал. Токму за тие двајца кажав дека ако е точна веста сме на добар пат.

Незнам дали само по аутоматизам ми одговараш мене или едноставно имаш секогаш нешто да кажеш.
Следниот пат кога ќе ми одговараш прочитај внимателно, па после истакни се со твоите „Football Manager“ способности и знаења.
Имено ако убаво го прочиташе мојот пост ќе видеше дека и јас бев запрепастен од таквиот твит и затоа напишав „WTF“, додека следната реченица која си ја цитирал се однесуваше на можноста Игуаин и Цеск да пристапат кон Арсенал. Токму за тие двајца кажав дека ако е точна веста сме на добар пат.

Само сакав да укажам дека сликата е лажна, на твитерот на Руни нема ништо такво.

Не е брз, нема некоја посебна техника, доста е здебелен во споредба со претходните сезони, а и му требаат многу повеќе шанси за да даде гол, исто во споредба со неговите почетни сезони во Реал. Плус дреме во офсајди и е играч што ако тие околу него не прават шанси, тешко да видиме нешто од него. Он е баш класичен шпиц. И неговиот број на голови е малку преценет, ако се знае дека играл во екипа која е далеку над другите екипи од своето првенство, со исклучок на Барса. Според мене, Јоветиќ е оној со поголем потенцијал и мислам дека ни е попотребен таков поагилен шпиц. Не ме чуди и да е вистина дека Јоветиќ му бил приоритет на Конте, во споредба со Љоренте, Тевез и Игуаин.

Каков Јоветиќ не заебавајте,Игуаин е класас играч во споредба со Јоветиќ,само да дојде во Арсенал,мислам дека бргу ќе се прилагоди на Премиер лига..

Не знам зошто е толку Евра баш омразен, не сум запознаен искрено или имам заборавено не е важно. Руни како играчки профил во најдобра форма е незапирлив, а и е голем мотиватор, но има лош карактер. Претходно беше избувлив на терен и САФ некако го смири, но не знае да се контролира и ради тоа ете и кај нас фановите на Јунајтед не разочарува со неговите потези. Ретки се тие фудбалери кои што ја заслужуваат почитта од другите клубови макар и ривали во некои период да се. Ете Анри колку и да има давано голови против Јунајтед не знам некој од нас да каже лош збор за него.

Евра највеќе поради тоа што години наназад пред мечеви со Арсенал или кога доаѓале тешки периоди на овој клуб зборувал мајмунштини, пред се играл а и игра во иста репрезентација со пола од тие ама прв ги нарече детска градинка ( рачунај тогаш бар 4/5 души имаше екс и тогашни соиграчи) а и многу други навреди над целиот тим управа табор и нажалост Венгер и играчите.

Јас сум задоволен ако дојде Игуаин. Да не се лажиме, Игуаин е класа над Подолски и Жиру. Од сите во Реал, заедно со Озил и Ди Марија ми праеше најпоќе кеф, ама падна во немилост на тренерот и плус имаше повреда, ако не се лажам. Ако дојде Венгер ќе му го најде вистинското место во нападот, каде мислам дека може да игра заедно со Жиру.

Ве читав ради шпекулацијата за Игуаин ... стварно неможам да разберам по која основа Јоветиќ е подобар напаѓач од Игуаин. Баш сакам да отиде кај вас да се врати стариот Игуаин кој сам го носеше Реал на свој грб кога Барса беше најјака.

Игуаин игра пред Агуеро и остали напаѓачи во Аргентина.. во Реал за место се бореше со секакви звезди иако тој дојде како инкогнито играч и успеа да направи одлична статистика. Ако се земе во предвид дека е играч кој почесто влегуваше како замена тогаш бројките се феноменални.

Имаше повреда и качи некое кило и оваа сезона делуваше неподвижно... 25 години е,во најдобри години... ќе го среди Венгер. За тие 20-25м евра неможете да земете подобар играч. Реал не би го продал но самиот сака да си иде што нема да биде проблем да успее Арсенал да го привлече. Боље да иде кај вас него ли во смешната италијанска лига.

^ Абе убаво е чим така викаш за Игуаин, сепак си го прател повеќе од било кој овде од фан клубов, ама мене ми се чини дека Јуве ќе ни го лапне...

Ве читав ради шпекулацијата за Игуаин ... стварно неможам да разберам по која основа Јоветиќ е подобар напаѓач од Игуаин. Баш сакам да отиде кај вас да се врати стариот Игуаин кој сам го носеше Реал на свој грб кога Барса беше најјака.

Игуаин игра пред Агуеро и остали напаѓачи во Аргентина.. во Реал за место се бореше со секакви звезди иако тој дојде како инкогнито играч и успеа да направи одлична статистика. Ако се земе во предвид дека е играч кој почесто влегуваше како замена тогаш бројките се феноменални.

Имаше повреда и качи некое кило и оваа сезона делуваше неподвижно... 25 години е,во најдобри години... ќе го среди Венгер. За тие 20-25м евра неможете да земете подобар играч. Реал не би го продал но самиот сака да си иде што нема да биде проблем да успее Арсенал да го привлече. Боље да иде кај вас него ли во смешната италијанска лига.

Абе си прајме муабет, така ? Искрено би сакал да дојде, иако пратам твитерџиве од Италија некако ми одат на живци дека ќе оди во Јувентус и како тој заедно со некој си Љоренте би го носеле нападот на Јуве следната сезона. Ако Игуаин прави трансфер убеден сум дека ќе биди во Англија. Не специфицирам во кој клуб, иако сакам да е кај нас, но највеќе ќе дојди за инает на Мурињо да му покажи и докажи дека е класа. Нормално, со голови против Челзи. По можност многу голови.

Абе си прајме муабет, така ? Искрено би сакал да дојде, иако пратам твитерџиве од Италија некако ми одат на живци дека ќе оди во Јувентус и како тој заедно со некој си Љоренте би го носеле нападот на Јуве следната сезона. Ако Игуаин прави трансфер убеден сум дека ќе биди во Англија. Не специфицирам во кој клуб, иако сакам да е кај нас, но највеќе ќе дојди за инает на Мурињо да му покажи и докажи дека е класа. Нормално, со голови против Челзи. По можност многу голови.

Ако нешто гарантира Игуаин тоа се голови миниму 20 по сезона плус ќе игра за дупло помала плата од Руни а би бил покорисен. Несомнено е дека е класа но загубија трпение во Мадрид заради зицерите што ги промаши во неколкуте битни утакмици... иако имаше тешка повреда и операција тој пак успеа да се врати и да даде неколку битни голови и асистенции ова сезона.

Ако погледате видеа од него ќе видите дека не е чекач у 16метри и дека 70% од головите сам си ги создава. Игра до лева со десна го глава... модерен напаѓач. Во последно време накачи повеќе килограми заради повредата и изгуби на брзина и сметаат дека е чекач ко Гомез а напротив дечкото трча до својот 16есетник за земе топка. Борец е и не се сомневам дека нема да успее доколку отиде кај вас. Мислам дека ќе ви биде екстра засилување и еден од подобрите трансфери што ќе се десат ова лето. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom