Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Што е до мене, Јоветич и Игуаин се преценети играчи и воопшто не би сакал да ги видам во тимот.
Руни е квалитетен ама ГНАСА и никогаш не би сакал да го гледам во дресот на Арсенал, тој играч сторил доста против овој тим и е во иста корпица со Евра Адебајор Ешли во моите очи.
Од другите, Фелаини доколку би дошол би била премија.. но не верувам нажалост во тој трансфер :)

Што е до мене, Јоветич и Игуаин се преценети играчи и воопшто не би сакал да ги видам во тимот.
Руни е квалитетен ама ГНАСА и никогаш не би сакал да го гледам во дресот на Арсенал, тој играч сторил доста против овој тим и е во иста корпица со Евра Адебајор Ешли во моите очи.
Од другите, Фелаини доколку би дошол би била премија.. но не верувам нажалост во тој трансфер :)

Шо значи немора никој да иди. Доволни си се Подолски, Жиру, Чемберлејн и Волкот кои можеби за 53 години ЌЕ станат класа играчи. Чак и више.

Тоа е тоа,асален играч немаме видено долго време,затоа вакви глупи мисли имаме....:facepalm:

rooney-tweet.png

WTF???

Ако наредниве две се точни, ондак на добар пат сме овојпат!

Овој вие го сакате за 9ка?Уште па подобар бил од Руни:pos:
Не ме заебавајте Игуаин ќе биде невиден промашај во ПЛ,ќе видите;)

Овој вие го сакате за 9ка?Уште па подобар бил од Руни:pos:
Не ме заебавајте Игуаин ќе биде невиден промашај во ПЛ,ќе видите;)

Ајде овој а Бентеќе го гледаше ли некој синоќе како изигра?
Жервињо 2 :cool:

леееј замисли фабрегас,вилшер,руни, казорла пффф to good to be true?

m.corrieredellosport.it/m/corriere/articolo/324318/arsenal-accordo-con-il-real-per-higuain

Квариш расположење. :P

Ако го најдеш на твитер профилот постни го, на слика не се верува. За 10 минути ќе ја направам во фотошоп иста како оригинално.

Не е дека се квари расположение, многу дубари прават многу сајтови и извори...

Подобјасни што е тоа што сторил руни против арсенал?

Подобјасни што е тоа што сторил руни против арсенал?

Со изглумен пенал ја прекина серијата на Арсенал од 49 ПЛ утакмици без пораз.
Лани на твитер не нарече Arse Anal.
Што уште треба гомново дебело да направи за да му згреши на Арсенал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom