Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
голема работа одглумил пенал...како и 60% од пеналите шо се одглумени...тоа не значи дека ептен згрешил на арсенал.... да кажеш нешо ептен лошо напраил..изјавил нешто навредливо непраил некој стварно навредувачки гест..али вака ништо страшно... како и да е прв пат Арсенал е посериозно заинтересиран за играч од светска класа и место да продава клучни играчи изгледа ќе купува стварно клучни играчи..моментално руни е многу подобар од сите напаѓачи во арсенал ...навикнат е на ПЛ и сосема добро ќе се вклопи..јес да последен период има некакви проблеми али ништо страшно...Венгер може да го оправи....многу подобра опција од Игуаин е...

Игуаин, не знам....Англиското може ќе му лежи може и не...
Времето ќе си покаже...
Јас сакам Солдадо да дојде, :свиркам: али слабо нешто шпекулации околу него.:(

Ганери, нејќам да ме сватите погрешно или нешто слично. Руни после цела фама што се случи, шансите да замине се многу намалени за разлика од пред 2-3 недели. Стивнааа ете и шпекулациите околу него.

Не знам што има згрешено на Арсенал, но се сеќавам еднаш со Пирс Морган кога се јадеа на твитер (мислам дека беше по победата од 8-2) го нарече АрсеАнал по кои следеа бурни реакции од Пирс Морган и од ваши фанови исто.

Ганери, нејќам да ме сватите погрешно или нешто слично. Руни после цела фама што се случи, шансите да замине се многу намалени за разлика од пред 2-3 недели. Стивнааа ете и шпекулациите околу него.

Не знам што има згрешено на Арсенал, но се сеќавам еднаш со Пирс Морган кога се јадеа на твитер (мислам дека беше по победата од 8-2) го нарече АрсеАнал по кои следеа бурни реакции од Пирс Морган и од ваши фанови исто.

Човек кој што после Евра е втор омразен на клубов, човек кој што го има земено во својата усна во лоша конотација овој клуб и никогаш фановите кои го помнат тоа тие двајца не би ги сакале никогаш ни блиску...
Бекам 2 периода по 1/2 месеца има тренирано во клубов, на утакмици сеуште си доаѓа да си гледа со син му (фанот наш) по некогаш, иако е ваша легенда никогаш никој не ќе го омразува од човечка гледна точка како овие двајца...
Се надевам ако си го сакате, да си го задржите... или пак кај други да си премине :)

Iguain e top igrac, 25 ima alo, veke ima postignato dosta u kariera so Real, odlicen prelaz ke e za nego Arsenal, so Wenger moze samo da napredne, ko Milito koj site go potcenuvaa pa na 29 potpisa tek za golem klub i parce napravi ...
Iguain e profil na igrac sto mu treba na Arsenal, ja bubreg davam da go vidam u Inter ali tesko toa ova leto.

p.s. Milito namerno go spomnav zasto ovoj spored sve sto neguva i vo i von teren mi nalikuva na nego a e dosta pomlad.

Човек кој што после Евра е втор омразен на клубов, човек кој што го има земено во својата усна во лоша конотација овој клуб и никогаш фановите кои го помнат тоа тие двајца не би ги сакале никогаш ни блиску...
Бекам 2 периода по 1/2 месеца има тренирано во клубов, на утакмици сеуште си доаѓа да си гледа со син му (фанот наш) по некогаш, иако е ваша легенда никогаш никој не ќе го омразува од човечка гледна точка како овие двајца...
Се надевам ако си го сакате, да си го задржите... или пак кај други да си премине :)

Не знам зошто е толку Евра баш омразен, не сум запознаен искрено или имам заборавено не е важно. Руни како играчки профил во најдобра форма е незапирлив, а и е голем мотиватор, но има лош карактер. Претходно беше избувлив на терен и САФ некако го смири, но не знае да се контролира и ради тоа ете и кај нас фановите на Јунајтед не разочарува со неговите потези. Ретки се тие фудбалери кои што ја заслужуваат почитта од другите клубови макар и ривали во некои период да се. Ете Анри колку и да има давано голови против Јунајтед не знам некој од нас да каже лош збор за него.

Санти стрелец за Шпанија.

Iguain e top igrac, 25 ima alo, veke ima postignato dosta u kariera so Real, odlicen prelaz ke e za nego Arsenal, so Wenger moze samo da napredne, ko Milito koj site go potcenuvaa pa na 29 potpisa tek za golem klub i parce napravi ...
Iguain e profil na igrac sto mu treba na Arsenal, ja bubreg davam da go vidam u Inter ali tesko toa ova leto.

p.s. Milito namerno go spomnav zasto ovoj spored sve sto neguva i vo i von teren mi nalikuva na nego a e dosta pomlad.

И одозгора го има еден од најдобрите односи гол спрема натпревар во Европа иако не е константен првотимец во Реал.

И одозгора го има еден од најдобрите односи гол спрема натпревар во Европа иако не е константен првотимец во Реал.

Само за ЛШ не барајте го...во 40 кусур утакмици...имат даено 5 гола ,шо е катастрофа скор :/

This is what Spanish source MARCA reportedly said: "The meeting was fruitful and everything is on track to produce an agreement… Higuain’s family is happy with the proposed plans from Arsenal and the Gunners would receive him with open arms.”

Покрај Санти ќе имаме уште еден играч што може да распали и со лева и со десна, најс....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom