- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Галас и Џуру да, ама за Тео не. Баш ми е мило што го носи бројот 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Галас и Џуру да, ама за Тео не. Баш ми е мило што го носи бројот 14
како Наполи бе шо ја повлекоа 10та заради Марадона, али не повлекуваат сите ЈБГ...Според мене бројот 6 и 14 требаше да бидат "пензионирани".Легенди,Анри и Адамс...Има и споменик пред Емирати за нив двајца.Исто и за Чапман...Истото во иднина ќе го има и за Венгер и за Вилшер.
како Наполи бе шо ја повлекоа 10та заради Марадона, али не повлекуваат сите ЈБГ...
Мада некогаш можеби ќе ги повлечат 10 и 14..![]()
Не биди хејтер бреАко умри Волкот.
како Наполи бе шо ја повлекоа 10та заради Марадона, али не повлекуваат сите ЈБГ...
Мада некогаш можеби ќе ги повлечат 10 и 14..![]()
Е тогаш му го подарувам мојот животАко умри Волкот.
Да да Наполи и затоа ја повлекоа 10та заради Марадона...Да?Не сум знаел ова за Наполи...
Најпрво 6таМногу работи ми се разјаснија од овој филмот шо го гледав за Арсенал.Работи кои сами ги знаев,но сето она што го погледнав,за секој одвоено по 5-6 минути,брилијантно.
И никогаш нема да се сложам со она,демек Венгер го дигнал Арсенал на нозе...Арсенал е бил клуб,страв и трепет пред Венгер и после Венгер.Денес можеби некој се смеат на Арсенал,но ќе се вратиме на старите патеки!
Чапман
Адамс
Брејди
Џорџ Грем![]()
Да?Не сум знаел ова за Наполи...
Најпрво 6таМногу работи ми се разјаснија од овој филмот шо го гледав за Арсенал.Работи кои сами ги знаев,но сето она што го погледнав,за секој одвоено по 5-6 минути,брилијантно.
И никогаш нема да се сложам со она,демек Венгер го дигнал Арсенал на нозе...Арсенал е бил клуб,страв и трепет пред Венгер и после Венгер.Денес можеби некој се смеат на Арсенал,но ќе се вратиме на старите патеки!
Чапман
Адамс
Брејди
Џорџ Грем![]()
Ај кажи ми го името на филмчето ?Да?Не сум знаел ова за Наполи...
Чапман
Адамс
Брејди
Џорџ Грем![]()
Сите го забораваме евертон ... а не е за заборавањеУтрешното коло ни оди во полза , да си тепаме и ништо друго.
Челзи гостува кај французите, тотенхем кај Вба ете киксови.![]()
Друже подобро он него Сантош....Лееееј абе резерва одбрана слабо а.....Комедии, зошто го пуштија само Џуру не знам....Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е![]()
Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е![]()