Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Стоук ебем ви матер најодвратни :mad:

Нека ни е честита победата и секако да си ги редеме и понатаму.
Начито како за прв натпревар е добар, да се надеваме на уште подобро издање мада ќе биде и тоа (y)

Трудот се исплати на крај.Вилшер и Артета:cuc:-во врска со Овен.
А дефинитивно ова со Шчежни најмногу ме насмеа...Им зема едно пола минута:cuc:
Овој новиов,не е лош,али сепак му треба време...Многу некако со ич замарање ми игра во одбрана...Треба движењето во одбрана да го подобри..Ич не му се секирам,ќе го среди Венгер за 2 до 3 недели(y)

вилшееееееер :D :D :D
артета 10 години постар од него и вилшер "отиде да го брани " :)))

Трудот се исплати на крај.Вилшер и Артета:cuc:-во врска со Овен.
А дефинитивно ова со Шчежни најмногу ме насмеа...Им зема едно пола минута:cuc:
Овој новиов,не е лош,али сепак му треба време...Многу некако со ич замарање ми игра во одбрана...Треба движењето во одбрана да го подобри..Ич не му се секирам,ќе го среди Венгер за 2 до 3 недели(y)
Почеток му е чекај ќе го средат полека полека :D

И пак, без нималку достоинство за еден од најдобрите напаѓачи во историјата на Премиер Лигата. И да, тоа е пак, Џек Вилишир. :cuc:

За потегон на Вочје му праштам за тоа што е труп последниов период. :icon_lol: Инаку, тешки 3 бода, многу тешки. На крајот само би додал.. копиљилињана од Стоук, неможам да ги поднесам, на чело со Шоукрос.

Ете, помина и Стоук. Утре осеќам дека ВБА ќе им скине бодови на Тотенхем и се враќаме ептен во игра со полесен распоред до крај од било кој. Утре и евентуална победа на Сити ќе ни го тргне и Ливерпул колку толку од врат.

Тивко деби на Монреал. Прием и веднаш пас. Не сакаше да превзема премногу ризик, бидејќи сеуште не ги познава доволно и соиграчите и Премиер општо. Паметно од негова страна. Стоук не пружија никаква опасност во офанзива така да не можеме да заклучиме колку е квалитетен ни во офанзива ни во дефанзива. Останува на наредните утакмици да извадиме некаков заклучок.

Одличен натпревар барем според мене со повеќе од 70% посед на топката за нас :) Начо ми се допаѓа за сега па ќе видеме натака. Овен ке го јадеше убаво за малце од Вилшир и Артета :D
Како бе пријателе „одлична утакмица“ , ова е во топ 5 тиња утакмици во цела премиер лига годинава. Без идеја, две три шанси по грешка створени, против Стоук екипата со највеќе копачи во цела лига, искрено сакам сите да умрат ! Неможам да ги гледам. Само Беговиќ имаше одлична утакмица другото се беше просечно и потпросечно !
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:17 ---
Тууууууууууууууу труднооооооо....Значи ако има тим што ич не го почитувам во премиер лига , тоа е Стоук.....Тешки копачи, врска си немаат, им посакувам да си испаднат од лига очи да не им видам. Единствено го почитувам Крауч, сеогаш кога го гледам неможам да му се изначудам каква контрола на топка има типов, респект.
Сосема заслужена победа, на голманчево му беше денот иначе ќе папаа петарда.
Ајде одма гифче барајте од моментот кога Џек му се стаи у фаца на Овен, епик.
Конечно не прмаме гол, малце да се качи моралов кај одбранава.
Момент на мечот, кога Војче се праеше мутав у стиолт абе топка неам, а топката позади него :pos:
Нека ни е честита победата и нека се множат.
Еј Џек е стварно мудоња !! Нек ми прости Dolce ♥♥♥♥ на израз :) Али баш е мудоња, нема респект кон никого, од дамна немало таков играч во Арсенал, роден за лидер и победник.
А Војче стварно е многу луд, уште кога ја пропушти од кога му ја врати Ремзи занев дека ке се праи на Тошо :)

Чембрлејн не е за прва постава..скрос ми е некако изгубен
од толку голем талент ни половина т нема прикажано
а ова засилувањето бекот се гледа дека нема премиер лига играно ама ќе се вклопи
исто се чудам зошто толку падна и Казорла

Како бе пријателе „одлична утакмица“ , ова е во топ 5 тиња утакмици во цела премиер лига годинава. Без идеја, две три шанси по грешка створени, против Стоук екипата со највеќе копачи во цела лига, искрено сакам сите да умрат ! Неможам да ги гледам. Само Беговиќ имаше одлична утакмица другото се беше просечно и потпросечно !
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:17 ---

Еј Џек е стварно мудоња !! Нек ми прости Dolce ♥♥♥♥ на израз :) Али баш е мудоња, нема респект кон никого, од дамна немало таков играч во Арсенал, роден за лидер и победник.
А Војче стварно е многу луд, уште кога ја пропушти од кога му ја врати Ремзи занев дека ке се праи на Тошо :)

:pos:Простено ти е :pos:

Чембрлејн не е за прва постава..скрос ми е некако изгубен
од толку голем талент ни половина т нема прикажано
а ова засилувањето бекот се гледа дека нема премиер лига играно ама ќе се вклопи
исто се чудам зошто толку падна и Казорла
Дали ти по денешната утакмица заклучи дека Чемберлејн не е за прв состав ?

KОлку сакам вакви победи против најропачки екипи, браво Полди!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom