И со еден тренинг сигурно ќе е далеку подобар од Андре Сантос.Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И со еден тренинг сигурно ќе е далеку подобар од Андре Сантос.Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е![]()
Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е![]()
Ај кажи ми го името на филмчето ?
Нема добар.....http://www.firstrow1.eu/watch/166645/1/watch-arsenal-vs-stoke-city.htmlДајте некој добар стрим не бидете циции![]()
нема шанси да испаднат бидејќи дома кај нив орат по терен.... инаку Подолски требаше уште многу одамна да се земеТууууууууууууууу труднооооооо....Значи ако има тим што ич не го почитувам во премиер лига , тоа е Стоук.....Тешки копачи, врска си немаат, им посакувам да си испаднат од лига очи да не им видам. Единствено го почитувам Крауч, сеогаш кога го гледам неможам да му се изначудам каква контрола на топка има типов, респект.
Сосема заслужена победа, на голманчево му беше денот иначе ќе папаа петарда.
Ајде одма гифче барајте од моментот кога Џек му се стаи у фаца на Овен, епик.
Конечно не прмаме гол, малце да се качи моралов кај одбранава.
Момент на мечот, кога Војче се праеше мутав у стиолт абе топка неам, а топката позади него
Нека ни е честита победата и нека се множат.