Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Галас и Џуру да, ама за Тео не. Баш ми е мило што го носи бројот 14

Според мене бројот 6 и 14 требаше да бидат "пензионирани".Легенди,Анри и Адамс...Има и споменик пред Емирати за нив двајца.Исто и за Чапман...Истото во иднина ќе го има и за Венгер и за Вилшер.

Според мене бројот 6 и 14 требаше да бидат "пензионирани".Легенди,Анри и Адамс...Има и споменик пред Емирати за нив двајца.Исто и за Чапман...Истото во иднина ќе го има и за Венгер и за Вилшер.
како Наполи бе шо ја повлекоа 10та заради Марадона, али не повлекуваат сите ЈБГ...
Мада некогаш можеби ќе ги повлечат 10 и 14..:D

како Наполи бе шо ја повлекоа 10та заради Марадона, али не повлекуваат сите ЈБГ...
Мада некогаш можеби ќе ги повлечат 10 и 14..:D

Да?Не сум знаел ова за Наполи...
Најпрво 6та ;) Многу работи ми се разјаснија од овој филмот шо го гледав за Арсенал.Работи кои сами ги знаев,но сето она што го погледнав,за секој одвоено по 5-6 минути,брилијантно.
И никогаш нема да се сложам со она,демек Венгер го дигнал Арсенал на нозе...Арсенал е бил клуб,страв и трепет пред Венгер и после Венгер.Денес можеби некој се смеат на Арсенал,но ќе се вратиме на старите патеки!
Чапман:cuc:
Адамс:cuc:
Брејди:cuc:
Џорџ Грем:cuc:

Ако умри Волкот.
Е тогаш му го подарувам мојот живот ;)
Многу го хејташ Волкот..
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 21:05 ---
Најпрво 6та ;) Многу работи ми се разјаснија од овој филмот шо го гледав за Арсенал.Работи кои сами ги знаев,но сето она што го погледнав,за секој одвоено по 5-6 минути,брилијантно.
И никогаш нема да се сложам со она,демек Венгер го дигнал Арсенал на нозе...Арсенал е бил клуб,страв и трепет пред Венгер и после Венгер.Денес можеби некој се смеат на Арсенал,но ќе се вратиме на старите патеки!
Да да Наполи и затоа ја повлекоа 10та заради Марадона...
Нека се смеат бе слободно ама кој се смее најслатко се смее на крајот....Да им ебам матер ја на нив
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 21:24 ---
321475_10151279791337713_667128045_n.jpg
:LOL:

Утрешното коло ни оди во полза , да си тепаме и ништо друго.
Челзи гостува кај французите, тотенхем кај Вба ете киксови. :D

Едит:Јан Рајт:cuc:

Ај кажи ми го името на филмчето ?

Утрешното коло ни оди во полза , да си тепаме и ништо друго.
Челзи гостува кај французите, тотенхем кај Вба ете киксови. :D
Сите го забораваме евертон ... а не е за заборавање :D

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Diaby, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud

Arsenal subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Podolski

Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е :)

Ваууууууу Артета се враќа....Вауууууу Монреал ,ќе биде јак натпревар, очекувам убедлива победа.(y)
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 15:10 ---
Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е :)
Друже подобро он него Сантош....Лееееј абе резерва одбрана слабо а.....Комедии, зошто го пуштија само Џуру не знам....

Мене сеа да ме земат место Сантош ќе биде паметна одлука а не па Начо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom