eve edna analiza od denesniot natprevar
http://www.zonalmarking.net/2012/09/02/liverpool-0-2-arsenal-cazorla/
http://www.zonalmarking.net/2012/09/02/liverpool-0-2-arsenal-cazorla/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прва утакмица што син ми (6год.) целосно со мене ја изгледа. Па богами и имаше што да гледа. Како само се радуваше - душичка. Ќе биде ганерче од него, веќе тррет дрес мењаме. Сакам годинава заедно да ја прославиме првата титула после долго време, а после тато да го седне и да му објасни дека дресовите од Цеск и РвП не вредат 5пари, треба тој на Полди да го чува.
Ганери не пишуев деноиве јер неќев одма со мрчење да почне сезонава али денес: ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!!
Момци јас сум секогаш објективен и реален, и сеа морам да ги повлечам зборовите што ги кажав за Диаби минатата утакмица(ма да стварно беше камен) али оваа утакмица дечкото изигра на ептен високо ниво, држеше топка одлично, добро поминуваше, одлична пас игра, и без грешка. Едноставно перфектен беше денес. Одличен натпревар, Мертесакер според мене најслаба алка денес.
Да да, ми се свиѓа хаштаготАртета 92 паса, 95% комплетирани.
#XaviStyle
Не, не да ме сфатите погрешно али некако спор ми беше на почетокот, и малце ризично играше, ма да неможеше да се најде маана на овој состав на Арсенал како изигра денеска. Чисто ако мора да се посочи некој, јас кажав Мертесакер, а Окс мислам дека имаше подефанзивни задачи од нормално па затоа и не го забележавме баш.Кај нас денес немаше слаба алка, сите изиграа на многу високо ниво, најмалку забележителен беше Чемберлејн можеби ама тоа беше заради што имаше многу дефанзивни задачи. Пер може да се каже дека беше во топ 3 денеска од кај нас, освен грешниот пас и коа го пројде Суарез на шашма при што доби жут картон другото беше без грешка. Како може да се каже некој од одбраната дека бил најслаба алка а немаме 3 утакмици примено гол, нешто што беше научна фантастика минатите сезони.
Фалеше друже
И враќај стариот аватар,не те личе со ваков![]()
Прва утакмица што син ми (6год.) целосно со мене ја изгледа. Па богами и имаше што да гледа. Како само се радуваше - душичка. Ќе биде ганерче од него, веќе тррет дрес мењаме. Сакам годинава заедно да ја прославиме првата титула после долго време, а после тато да го седне и да му објасни дека дресовите од Цеск и РвП не вредат 5пари, треба тој на Полди да го чува.
Ганери не пишуев деноиве јер неќев одма со мрчење да почне сезонава али денес: ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!!