Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина ли е тоа дека Вилшер ќе отсуствува уште три месеци поради рехабилитациониот процес од повредата на глуждот?

Вистина ли е тоа дека Вилшер ќе отсуствува уште три месеци поради рехабилитациониот процес од повредата на глуждот?
да JackWilshere Jack Wilshere

I can confirm I will be out for around 2-3 months! I am working hard in the gym to stay fit and I am gutted but I will be back stronger!

Јас си навивам за Арсенал 17 години и ќе си продолжам да навивам зошто го сакам клубот од срце а на форумов ретко пишувам од таквите куртони како тебе кој се праат дека знаат се и за секое критукување имаат да возвратат нешто.Мислиш дека си интересен со твоите коментари после некоја критика за венгер , или со твојте ексклузивни информации кои ние обичните навивачи не ги знаеме , :( далеку си од тоа дечко , далеку али ок можам да се сватам , очигледно ти е досадно :)
Прво ме цитираш мене ти возвраќам на твојот коментар околу твоето познавање на најдобрите играчи во премиер лига (артета на прво место ) и кога незнаеш што да вратиш и што да пишеш најлесно е коментар од типот немој да навиваш за арсенал ако не ти чини.Дечко сум навивал и во потешки моменти за арсенал и пак ќе кажам дека ќе навивам и понатака.
П.С. Немој да ме цитираш повеќе затоа што навистина неможам да те поднесам и премногу си ми одбивен и многу ретко ги читам твоите коментари затоа што навистина не ми се интересни.Или ако веќе цитираш цитирај нешто асално а не коментари од типот немој да навиваш , куј кур , не ме тупи и слично.За доброто на сите.Ајт

Извини дедо, гледај си ги внуците не туку читај секс и љубов на форумов.. :D :D Очигледно слабо бабата дава ?
--- надополнето: Sep 4, 2011 2:31 PM ---
пред некој дена на твитер пиша дека започанл со лесен тренинг,така да не му верувам на воа многу додека не потврди тој или арсенал.ком

Го прочита твитот на Вилшир ? Сеа верваш ?

Извини дедо, гледај си ги внуците не туку читај секс и љубов на форумов.. :D :D Очигледно слабо бабата дава ?

Абе слепец тоа највеќе ме нервира кога некој неиживеан куртон кој од компјутер ништо повеќе не видел во животот ќе објаснува и ке се прави експерт а навива за арсенал 5 години, ама добро можам да сватам бидејќи кај вас во селото немате друга занимација па морате на интернет да дремете и да серете глупости ,(добро излегувате и на средсело на чешма :)) Не ме цитирај одмори се малку прочитај некоја биографија на венгер или на некој играч онака ексклузивно и метак на средсело таму да им кажуваш приказни.
Верваш,,, wtf ало дечко говорете македонски

Чисто да знаеш дека не е единствен Неки, кој има такво мислење.. потполно и го подржувам. Човекот си даде мислење, а ти ми глумиш шериф.

Знаев дека е „сватам“, не „сфатам“ ! Штета ова селото ме испусти... :D :D
--- надополнето: Sep 4, 2011 3:20 PM ---
Чисто да знаеш дека не е единствен Неки, кој има такво мислење.. потполно и го подржувам. Човекот си даде мислење, а ти ми глумиш шериф.

Одлично, го почитувам то...

не верувам О_о

http://www.goal.com/en/news/12/spai...-is-worth-at-least-60m-barcelonas-josep-maria
Самите си велат барем 60 милиони вреди, но што е со управава лекоума, што ли им се случува... но ако! Малку им е! Кој голем великански клуб раководи како нас? КОЈ?
Едноставно на мигови сфаќам дека губиме репутација, но барем така ќе се дознае кој е вистински топџија и кој ќе остане до крај со клубот!

дечки може некој да ми каже колку пари плативме за трансфериве што се случија после срамниот пораз не бев присутен тие неколку денови и неможев да најдам информации

дечки може некој да ми каже колку пари плативме за трансфериве што се случија после срамниот пораз не бев присутен тие неколку денови и неможев да најдам информации
по 10 за Артета и Пер.
6.2 за Сантос.
3 до 5 за Кореецот.
:D

http://www.goal.com/en/news/12/spai...-is-worth-at-least-60m-barcelonas-josep-maria
Самите си велат барем 60 милиони вреди, но што е со управава лекоума, што ли им се случува... но ако! Малку им е! Кој голем великански клуб раководи како нас? КОЈ?
Едноставно на мигови сфаќам дека губиме репутација, но барем така ќе се дознае кој е вистински топџија и кој ќе остане до крај со клубот!
Кога играчот сам сака да си замине, цената драстично опаѓа.
Тотенхем згрешија многу што не го пуштија Модриќ, можеа од Челзи 45 милиона да исцицаат, ќе бидат среќни следното лето ако и пола од тоа добијат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom