Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Fala, vermalen sakam i jas. nekako cetvorkata posle fabregas ja mrazam.' aj ce vidam narednava nedela. Nedela dena go cekam da stigne :)

Дали знаевте дека во договорт со Мертерсакер задолжени сме да изиграме пријателска со Вердер наредното лето?

Rekov deka ima nesto vo povredata na vilsir. Znaci so povredive maler ne drzi celi 5-6 godini. Ili igracite se pogagjaat se stakleni ili medicinskiot tim e na red za metla.

Fala za sugestiite ce ja zemam petkata od vermalen ;)

Добро бе, кој кур фактор навиваш за Арсенал, ако не ти чини ништо во тимот ? Ајт
Јас си навивам за Арсенал 17 години и ќе си продолжам да навивам зошто го сакам клубот од срце а на форумов ретко пишувам од таквите куртони како тебе кој се праат дека знаат се и за секое критукување имаат да возвратат нешто.Мислиш дека си интересен со твоите коментари после некоја критика за венгер , или со твојте ексклузивни информации кои ние обичните навивачи не ги знаеме , :( далеку си од тоа дечко , далеку али ок можам да се сватам , очигледно ти е досадно :)
Прво ме цитираш мене ти возвраќам на твојот коментар околу твоето познавање на најдобрите играчи во премиер лига (артета на прво место ) и кога незнаеш што да вратиш и што да пишеш најлесно е коментар од типот немој да навиваш за арсенал ако не ти чини.Дечко сум навивал и во потешки моменти за арсенал и пак ќе кажам дека ќе навивам и понатака.
П.С. Немој да ме цитираш повеќе затоа што навистина неможам да те поднесам и премногу си ми одбивен и многу ретко ги читам твоите коментари затоа што навистина не ми се интересни.Или ако веќе цитираш цитирај нешто асално а не коментари од типот немој да навиваш , куј кур , не ме тупи и слично.За доброто на сите.Ајт

Тео Волкот на тренинг за Англија дал 4 гола и покажал многу добри вештини играјки како ЦФ,Тери му ја јадел прашината.
Така да можно е против Велс да игра како истурен напаѓач а зад него Руни.

Само да не е вистина ова со Вилшер инаку готови сме... А повредите на Вилшер мислам дека се од премногу изиграни утакмици минатата сезона на 19 години 50 утакмици не се малце...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom