Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.243
- Поени од реакции
- 14.589
Можеби тој, лично во случајов Јанг не сакал да дојде во Арсенал !? Немој да веруваш во секоја „изјава“ напишана во некој треторазреден весник !
Второ, Венгер јавно кажа дека не било таа сумата, во случајов за Кејхил. Видеото беше фри на арсенал.ком и не ми тупи за тоа, кога никогаш и не било така.
И трето, Арсенал никогаш не се брани, па маклар и по цена да прими 8 гола, и да го доживеј најголемиот срам, мој и на клубот.
И последно, зарем ти озбилно помисли дека кај нас може да дојде Кака или пак Роналдињо ? Или Снајдер ? Јас, искрено во ПЛ не гледам поквалитетен плејмејкер од Артета, не сега кога дојде кај нас, туку и во времето кога играше во Евертон. Ако има некој таков, а јас не го знам кажете ! Кој, Лампард ? Или Јаја Туре ? Или не, Клеверли ? Или Модрич ? И да ги купеше на 17 јуни, би бил пресреќен со овие засилувања, искрено.. Огромен кеф ми напраја Пер и Артета. За Сантос не сум го гледал, а Парк ќе биде чудо. На Бенајун треба да ми изградиме споменик, бидејќи благодарение на него игравме ЛШ, таа сезона, кога во последното коло бевме 5ти...
Се на се, задоволен...![]()
уфффф, Фабрегас е 2 класи над него, Лампард пред 2 години (пред да остаре) беше исто така 2 класи над него така да Артета бил далеку од најдобар у ПЛ кога играше у Евертон. Меѓу топ 5 да ама не најдобар. Башка склон е на повреди у последно време.
У секој случај и јас сум задоволен, пред 15тина дена баш се расправав со Авенгер дека Артета би било добро засилување за нас пошто има искуство во ПЛ и е стар...
Титулата пак е далеку ама сега имаме далеку поконкурентен тим за разлика од пред 2 недели