Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути, не коби, ван Перси ни е здрав и жив, исто и Вермален.Немате ич срека со повредиве,малери сте у пм...![]()
Ставија Gprs систем,вработија незнам каков кадар незнам што.... па добро зашто другите тимови имаат состав на први септември ние ВЕЌЕ пола ни се повредени?Ако има некој на медицина што е, што завршил, што ќе иде.. да пријавиме во Лондон, бидејќи очигледно не ќе да е само до играчите, секоја година истата песна.
Ставија Gprs систем,вработија незнам каков кадар незнам што.... па добро зашто другите тимови имаат состав на први септември ние ВЕЌЕ пола ни се повредени?
Исто и јас се прашувам брат, сите фанови на Арсенал се прашуваме... но што се случува во клубот само тие знаат.
Играме против Удинезе, трае мечот, Росицки е во првиот состав, јас во меѓувреме погледнувам на injury news и гледам дека Росицки е ПОВРЕДЕН! И се чудам си велам ај можеби грешка е незнам што ... завршува мечот, следниот ден пишува РОсицки се повреди на мечот со Удинезе, и стои истото на injury news од претходниот ден, е што е тоа? Предвидуваат веќе кој на кој меч ќе се повреди па пред да се одигра мечот го пишуваат на официјална?
Стварно ова за Бенајун и Мертесакер дека дошле?..
Ај прочитај уште еднаш што пиша овде, и кажи ми дали си нормален.Можеби тој, лично во случајов Јанг не сакал да дојде во Арсенал !? Немој да веруваш во секоја „изјава“ напишана во некој треторазреден весник !
Второ, Венгер јавно кажа дека не било таа сумата, во случајов за Кејхил. Видеото беше фри на арсенал.ком и не ми тупи за тоа, кога никогаш и не било така.
И трето, Арсенал никогаш не се брани, па маклар и по цена да прими 8 гола, и да го доживеј најголемиот срам, мој и на клубот.
И последно, зарем ти озбилно помисли дека кај нас може да дојде Кака или пак Роналдињо ? Или Снајдер ? Јас, искрено во ПЛ не гледам поквалитетен плејмејкер од Артета, не сега кога дојде кај нас, туку и во времето кога играше во Евертон. Ако има некој таков, а јас не го знам кажете ! Кој, Лампард ? Или Јаја Туре ? Или не, Клеверли ? Или Модрич ? И да ги купеше на 17 јуни, би бил пресреќен со овие засилувања, искрено.. Огромен кеф ми напраја Пер и Артета. За Сантос не сум го гледал, а Парк ќе биде чудо. На Бенајун треба да ми изградиме споменик, бидејќи благодарение на него игравме ЛШ, таа сезона, кога во последното коло бевме 5ти...
Се на се, задоволен...![]()
Ах тој Бенајун, да прифатеше позајмица во Лил, Хазард веќе ќе беше играч на Арсенал.
Ај прочитај уште еднаш што пиша овде, и кажи ми дали си нормален.
Извини што вака улетувам но за тебе мислев дека се разбираш од фудбал.
Во ПЛ има многу поквалитетни плејмејкери од Артета, не велам дека е лош али не е ни приближно толку добар како што го правиш, обичен просек кој има 2-3 утакмици брилиујантно изиграни во една сезона, ти кажувам зошто го пратев Евертон многу порано.И ?
--- надополнето: Sep 5, 2011 1:28 PM ---
Веројатно грешно ме сфати и ти, да не речам грешно се изразив... Зборам за сега, покрај Артета во моментов и нема многу квалитени плеј во ПЛ... Иначе, да го посакувам и кај нас во времето кога играше во Арсенал, но тогаш имаше еден тон играчи од плеј, подобри од него, Фабрегас, Лампард во неговите најдобри денови, Сколс и сл. Али сега, не гледам некој плеј, во ПЛ кој дели од сите други, па ни од Артета
А кој се тие многу поквалитетни прејмејкери од Артета во ПЛ ако не е тајна?Во ПЛ има многу поквалитетни плејмејкери од Артета, не велам дека е лош али не е ни приближно толку добар како што го правиш, обичен просек кој има 2-3 утакмици брилиујантно изиграни во една сезона, ти кажувам зошто го пратев Евертон многу порано.