- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.083
- Поени од реакции
- 6.742
Колку што гледам по програмава, не. Ќе треба стримови да се бараатВечер нема да се пренесува никаде натпреварот по Арениве така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што гледам по програмава, не. Ќе треба стримови да се бараатВечер нема да се пренесува никаде натпреварот по Арениве така?
Толку од ПЛ титула сезонава.
И јас така мислам, лани имавме среќа што цела сезона не се повреди еден од Одегард и Сака па сега гледаме колку ни фали креативност во средина. Џабе толкав избор на играчи напред кога не доаѓаат до шанса.Толку од ПЛ титула сезонава.
Како миалиш дека ќе биде?Спремни ли сте?![]()
Со оглед на распоредот на двете екипи голема е веројатноста да гледаме рак и некоја мртва утакмица без голови. Нема да е лошо ни за Интер ни за Арсенал да поделат бодови, а со пораз било која од екипите си компликува пласман во топ 8.Како миалиш дека ќе биде?
Јас мислам дека ќе биди тесна утакмица без многу голови со оглед на формата Интер е благ фаворит ама јас мислам нема да претрпиме пораз x2 i 0-2 .
Од Артета освен рак тешко дека може да се очекува нешро другоСо оглед на распоредот на двете екипи голема е веројатноста да гледаме рак и некоја мртва утакмица без голови. Нема да е лошо ни за Интер ни за Арсенал да поделат бодови, а со пораз било која од екипите си компликува пласман во топ 8.