Ќе има некој стрим?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една од малкуте страни што не ја скинаа поради пиратерија е LiveTV, така да таму чекај пред почетокот на натпреварот, јас таму гледав со MLS All Stars пријателската и супер си беше сликата и преносот.Ќе има некој стрим?
Кај нас ги даваат на manutd апликацијата и на manutd.com. Ако не се снајдеш со други страни, пробај таму да ја гледаш. (најверојатно ќе треба да се регистрираш прво)Ќе има некој стрим?
Мислам да почневме со ЕСР или Тросард место Хаверц, подобро ќе изгледаше Рајс како осамен дмф дека за разлика од Каи двајцата бараат топка.Таман си е, на пријателски се експириментира, али од експериментиве на Артета за сега ништо корисно не видовме, Хаверц не може да игра на позиција на Џака, Рајс никогаш во живот нема има играно сам во средина со две 10ки пред него( ко Родри,Фабињо или Бускетс).
Имаше добитна комбинација со Парти-Џака-Одегард и да ја уништиш цела динамика во среднот ред нема смилса.
Најдобро сценарио според мене е да се планира Хавертц за ЦФ, да се продадат Нкетиа и Балогун и да се донесе некој класа ЛЦМ.
Фабио Виеира сместа на позајмица во Рио Аве.
jas ja snimav, posle rabota kje ja dzirnam. Mnogu jako sme igrale, taka vidov nekoi komentari. Partey igra i jako igrame, hm???Гледаше некој или сите спиевте?