Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kje oslabneme dosta ako se prodade i Partey. Havertz, Rice, Jorginho, Fabio, Elneny, ESR, Lokonga i Odegaard ostanuvaat za rotacija... Kje mora da se donese ushe eden DM.
Автоматски споено мислење:

100% Lokonga leta

Преголема грешка ќе биде одењето на Парти. Ние требаше на постоечката средина да го пазариме плус Деклан. Сега кога Џака си отиде од витална важност е Парти да остане. Да не заборавиме ќе играме ЛШ оваа година, а сите знаеме лани кога се повреди Салиба што се случи. Покрај квантитет, ни треба и квалитет во поширокиот состав.

Преголема грешка ќе биде одењето на Парти. Ние требаше на постоечката средина да го пазариме плус Деклан. Сега кога Џака си отиде од витална важност е Парти да остане. Да не заборавиме ќе играме ЛШ оваа година, а сите знаеме лани кога се повреди Салиба што се случи. Покрај квантитет, ни треба и квалитет во поширокиот состав.

Ќе му треба време на Каи да се привикне на старо новата позиција, не е некој репер пријателскава во која игра со втор состав ама не гледам некоја сличност со Џака и како би го заменил… не бара топка, не се враќа да прими и да им помогне при изнесување, секако има време ама вака ако би играле со Рајс место Парти во прв тим, ќе треба Рајс да игра за двајца барем на почеток од сезонава.
Виера нула напредок од лани, енигма ми е како лагано лупнавме 40м од нигде никаде за играч шо изгледа како у16 кој штотуку добил шанса во прв тим.
Се сложвам со Факе дека најголема грешка ќе е ако покрај Џака и Парти го загубиме во ист трансфер период без разлика кого да донесиме за неговс замена, ама исто грешка ќе е ако лесно се откажиме од Балоган а останиме со Нкетија… небо и земја е разликата во талентот што го имаат.

Ете го и Тимберлејк е офишл

А еве го и оризот

Statement signing.

Голов на Жезус за 1:0 е лудило
И Тросард не остана покус, многу добри 2 гола.

Последно уредено:
На Жезус голот го удри дефанзивецот :)

Ама затоа пасот на Одегард е :drk::drk::drk:

Го удри дефанзивецот при пасот на Сака, затоа и се успори топката за вака да ја закачи, при голот намеше контакт со противнички дефанзивец. Или јас ептен сум ќор.

П.с. Заспав до 2:0 гледав, во продолжение и Мартинели ала Анри финишер, Хаверц одличен прием и завршница исто.

Го удри дефанзивецот при пасот на Сака, затоа и се успори топката за вака да ја закачи, при голот намеше контакт со противнички дефанзивец. Или јас ептен сум ќор.

Само од еден агол приметив, на официјалната страна има видео хајлајтс, таму се приметува околу 1:25 на видеото.
Пошто чудно движење добива топката (или може јас сум ќор исто) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom