Од сите очекував од тебе не. Али океј. Ќе си водиме монолог тогаш. Прашав за мислење само. И Казорла ми беше на пик, па си ги изедов лајната последните 3 месеци за него. Да дај Боже сите да ме демантираат на терен. Најповеќе би сакал Озил да е тоа.
И да ти одговорам, културно на прашањето. Ремзи во никој случај нема да отпадни. За Артета и Џек не би ми било многу жал, особено поради што Џек стагнира, а Микел има +30 години,
Знам зошто ме праша, затоа што кога не беше во форма имаше една асистенција и јас го пофалив за тоа, али ти ме нападна као да ми е миленик. Се законтравмо и тогаш и затоа пак ме бцкаш на таа тема намерно за Озил ко јас да сум му агент.
Инаку да и за казорла на почетокот ја тупеше ама ептен, не само ти многумина, а сега мислам дека со Санчез се најклучни играчи.
Али не е првпут да се кења за некого па после да се јаде тоа што ќе се искења, хинт Ремзи, еве Казорла, за брзо може и Озил да биде..... има и други на листата.... а и ќе има....
Инаку културно имаш дел и во претходниот пост али еве пак ќе ти пишам, Озил ако си игра како што знае ќе има секогаш место, а и плус опција за ротација, најискрено јас би ги оставил кокелин најназад од средината со Казорла заедно озил пред нив по крилата санчез и окс или волкот и напред Жиру. Ремзи може и да одмори за да си среди главата малку. За ротација во тој случај имаме Ремзи, Росицки, Велбек, Вилшир, Артета па и Фламини. Така што може да се комбинираат различни комбинации зависно што е потребно, ако треба да се брка резултат влагаат росицки или ремзи, ако се брани вилшир артета фламини. велбек комбинација може и како шпиц за замена на Жиру или на кило а санчез напред или пак велбек и санчез крила жиру напред. Значи комбинации колку ти душа сака и секој може да си има улога али ова го немам видено многу одамна поради тоа што 50% од овие што ги набројав мора да се повредени. причини за тоа е друга тема.
-----------------------Оспина
Дебуши(белерин) Пер Кош Гибс
--------------Кокелин Казорла
------------------------Озил-------------
Окс-----------------Жиру-------------Санчез
Или накратко еве ти формација каде и Озил и Казорла може да бидат во ист тим, само што голема е веројатноста ремзи да биде на местото на казорла а озил или казорла на местото на окс со ротација со санчез, али секако кој и да е на крили дали озил или казорла на еден од двајцата им се лимитираат можностите што би ги направиле на нините позиции. Е сега ако окс е фит или волкот или санчез, тогаш мислам дека нема ниту казорла ниту озил да одат на крило туку стариот ќе го форсира озил а казорла ќе го ротира по потреба зависно дали со Озили или ремзи или пак на крило т.е. за одмарање на санчез.....