Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp: Од сите очекував од тебе не. Али океј. Ќе си водиме монолог тогаш. Прашав за мислење само. И Казорла ми беше на пик, па си ги изедов лајната последните 3 месеци за него. Да дај Боже сите да ме демантираат на терен. Најповеќе би сакал Озил да е тоа.

И да ти одговорам, културно на прашањето. Ремзи во никој случај нема да отпадни. За Артета и Џек не би ми било многу жал, особено поради што Џек стагнира, а Микел има +30 години,

Знам зошто ме праша, затоа што кога не беше во форма имаше една асистенција и јас го пофалив за тоа, али ти ме нападна као да ми е миленик. Се законтравмо и тогаш и затоа пак ме бцкаш на таа тема намерно за Озил ко јас да сум му агент.

Инаку да и за казорла на почетокот ја тупеше ама ептен, не само ти многумина, а сега мислам дека со Санчез се најклучни играчи.

Али не е првпут да се кења за некого па после да се јаде тоа што ќе се искења, хинт Ремзи, еве Казорла, за брзо може и Озил да биде..... има и други на листата.... а и ќе има....

Инаку културно имаш дел и во претходниот пост али еве пак ќе ти пишам, Озил ако си игра како што знае ќе има секогаш место, а и плус опција за ротација, најискрено јас би ги оставил кокелин најназад од средината со Казорла заедно озил пред нив по крилата санчез и окс или волкот и напред Жиру. Ремзи може и да одмори за да си среди главата малку. За ротација во тој случај имаме Ремзи, Росицки, Велбек, Вилшир, Артета па и Фламини. Така што може да се комбинираат различни комбинации зависно што е потребно, ако треба да се брка резултат влагаат росицки или ремзи, ако се брани вилшир артета фламини. велбек комбинација може и како шпиц за замена на Жиру или на кило а санчез напред или пак велбек и санчез крила жиру напред. Значи комбинации колку ти душа сака и секој може да си има улога али ова го немам видено многу одамна поради тоа што 50% од овие што ги набројав мора да се повредени. причини за тоа е друга тема.

-----------------------Оспина

Дебуши(белерин) Пер Кош Гибс

--------------Кокелин Казорла

------------------------Озил-------------
Окс-----------------Жиру-------------Санчез

Или накратко еве ти формација каде и Озил и Казорла може да бидат во ист тим, само што голема е веројатноста ремзи да биде на местото на казорла а озил или казорла на местото на окс со ротација со санчез, али секако кој и да е на крили дали озил или казорла на еден од двајцата им се лимитираат можностите што би ги направиле на нините позиции. Е сега ако окс е фит или волкот или санчез, тогаш мислам дека нема ниту казорла ниту озил да одат на крило туку стариот ќе го форсира озил а казорла ќе го ротира по потреба зависно дали со Озили или ремзи или пак на крило т.е. за одмарање на санчез.....

Дали приметивте дека Волкот после повредата не игра крило туку полу-шпиц?

Сака гол да даде затоа
Нормално, но сепак приметив дека Казорла отиде на десната страна и напред беа Санчез и Волкот. Слично нешто беше и против Хал кога изигра речиси цел натпревар(само Кембел на десната страна а Казорла креатор).

Нормално, но сепак приметив дека Казорла отиде на десната страна и напред беа Санчез и Волкот. Слично нешто беше и против Хал кога изигра речиси цел натпревар(само Кембел на десната страна а Казорла креатор).

Eпа Жиру излезе а и Озил влезе така да озил отиде по средина а казорла десно а волкот шпиц.

Знам зошто ме праша, затоа што кога не беше во форма имаше една асистенција и јас го пофалив за тоа, али ти ме нападна као да ми е миленик. Се законтравмо и тогаш и затоа пак ме бцкаш на таа тема намерно за Озил ко јас да сум му агент.

Инаку да и за казорла на почетокот ја тупеше ама ептен, не само ти многумина, а сега мислам дека со Санчез се најклучни играчи.

Али не е првпут да се кења за некого па после да се јаде тоа што ќе се искења, хинт Ремзи, еве Казорла, за брзо може и Озил да биде..... има и други на листата.... а и ќе има....

Инаку културно имаш дел и во претходниот пост али еве пак ќе ти пишам, Озил ако си игра како што знае ќе има секогаш место, а и плус опција за ротација, најискрено јас би ги оставил кокелин најназад од средината со Казорла заедно озил пред нив по крилата санчез и окс или волкот и напред Жиру. Ремзи може и да одмори за да си среди главата малку. За ротација во тој случај имаме Ремзи, Росицки, Велбек, Вилшир, Артета па и Фламини. Така што може да се комбинираат различни комбинации зависно што е потребно, ако треба да се брка резултат влагаат росицки или ремзи, ако се брани вилшир артета фламини. велбек комбинација може и како шпиц за замена на Жиру или на кило а санчез напред или пак велбек и санчез крила жиру напред. Значи комбинации колку ти душа сака и секој може да си има улога али ова го немам видено многу одамна поради тоа што 50% од овие што ги набројав мора да се повредени. причини за тоа е друга тема.

-----------------------Оспина

Дебуши(белерин) Пер Кош Гибс

--------------Кокелин Казорла

------------------------Озил-------------
Окс-----------------Жиру-------------Санчез

Или накратко еве ти формација каде и Озил и Казорла може да бидат во ист тим, само што голема е веројатноста ремзи да биде на местото на казорла а озил или казорла на местото на окс со ротација со санчез, али секако кој и да е на крили дали озил или казорла на еден од двајцата им се лимитираат можностите што би ги направиле на нините позиции. Е сега ако окс е фит или волкот или санчез, тогаш мислам дека нема ниту казорла ниту озил да одат на крило туку стариот ќе го форсира озил а казорла ќе го ротира по потреба зависно дали со Озили или ремзи или пак на крило т.е. за одмарање на санчез.....

За Волкот да нема место во прв тим ? Хмм. Не знам, Ок комбинации, да. Но кога би играл со ваква формација со Тео напред место Окс ќе сме мнооооогу отворени. Според мене, нема место за Казорла и Озил во ист тим. Ако Венгер успеј да ги вклопи свака му част. Капа долу. Додуша покажал дека може и многу потешки работи, али океј. Ремзи според мене мора да биде во тимот. Дефанзива, офанзива комплетен б2б е. Плеј како сакаш речи го. Моментално и јас би играл исто кко тебе во оваа формација. Барем следните неколку кола.

Уствари само ќе го цитирам Тео од пред малку: „Шефот ќе биде на слатки маки кога сите ќе се вратат од повреда, а тоа ќе биде многу наскоро“.

Јас само го чекам моментот и денот кога Озил ќе ме демантира и ќе заигра барем како првите 6 месеци. Се шо кењав ќе изеам, само нека се врати. :D

За Волкот да нема место во прв тим ? Хмм. Не знам, Ок комбинации, да. Но кога би играл со ваква формација со Тео напред место Окс ќе сме мнооооогу отворени. Според мене, нема место за Казорла и Озил во ист тим. Ако Венгер успеј да ги вклопи свака му част. Капа долу. Додуша покажал дека може и многу потешки работи, али океј. Ремзи според мене мора да биде во тимот. Дефанзива, офанзива комплетен б2б е. Плеј како сакаш речи го. Моментално и јас би играл исто кко тебе во оваа формација. Барем следните неколку кола.

Уствари само ќе го цитирам Тео од пред малку: „Шефот ќе биде на слатки маки кога сите ќе се вратат од повреда, а тоа ќе биде многу наскоро“.

Јас само го чекам моментот и денот кога Озил ќе ме демантира и ќе заигра барем како првите 6 месеци. Се шо кењав ќе изеам, само нека се врати. :D

Тео и Ремзи па и Озил прво нека си ја вратат формата па нека комбинираат. Најискрено Озил и да не е во форма венгер ќе го игра, али мислим дека ќе игра добро затоа што направивме или се направи тим кој не зависи од него и имаме играч кој покажува како треба да игра еден фудбалер (Санчез) и да не лета во облаци, дека иако е најскап кај нас не е најдобар. Едноставни не сме зависни од него така да мора да докаже дека вреди. Претходно малку како да се прецени или пак како да немаше желба за играње. Моменталната атмосфера во тимот е одлична така да тоа може добро да влијае врз тоа.

За Ремзи и според мене треба да е во тимо али ако игра како што треба да не лета да биде шпиц играч.

Кога го продаваа многумина казорла им се чудев на паметот, затоа што Казорла е многу вреден играч, мал пад на форма се враќа. До душа тој период незнам кој беше добар (освен санчез), сите беа мулиња и неуиграни затоа можеби и он изгледаше толку слаб.

Пумпал жими пумпалово, дресовите им се припиени сезонава, на првата слика е ланскиот дрес.
Хехехех баш дека се прилепени сигурно го инспирирало, не ме зезај да беше истиот со прилепениов дрес ќе изгледаше бедно сега Озил. Има бајаги напреднато во тој дел.

Денес читам нешто како Свонси ни го нуди Батефеми Гомис и тој сакал да игра за нас ееее сеа дали вреди да се земе за на клупа да биде замена или слаб трансфер би било, мене порано ми изгледаше како феноменален играч во Лион но дали веке е престар за да би бил добар за Арсенал, btw истите шпекулации за Карваљо и Рид дмф и цб

Нема шанси напад да купиме. Венгер категорично на прес ги отфрли сите шпекулации за играч кој е офанзивен, како и за напад. Рече дека сме кратки назад, кај Дебуши и рече дека е на пазарот за таа позиција. Така да, ако правиме трансфер тоа ќе биди одбрана. А со ваков Кокелин не знам дали ќе купиме ДМФ и на лето.

Ако на Венгер му треба напаѓач ене го Лаказете од Лион.

Reporter: Who do you think will win the Premier League tittle, Manchester City or Chelsea ?
Henry: Arsenal

1
[DOUBLEPOST=1421089288][/DOUBLEPOST]п.с Анри ја дава ФИФА наградата за најдобар играч на Светот. :cuc:

Reporter: Who do you think will win the Premier League tittle, Manchester City or Chelsea ?
Henry: Arsenal

1
[DOUBLEPOST=1421089288][/DOUBLEPOST]п.с Анри ја дава ФИФА наградата за најдобар играч на Светот. :cuc:
каков парадокс........и неправда спрема Анри.......никогаш не му ја доделија Златната топка
ФИФА - УЕФА -- МАФИЈА!!!

B7LAxdxCMAAbb03.png:large
[DOUBLEPOST=1421090578][/DOUBLEPOST]
каков парадокс........и неправда спрема Анри.......никогаш не му ја доделија Златната топка
ФИФА - УЕФА -- МАФИЈА!!!

Тој пат кога беше втор никогаш нема да го заборавам. Мислам дека Недвед ја зеде тогаш само заради финалето во ЛШ. Не се сеќавам дали Јуве тогаш го освој.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom