Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат на близу сумИмаш реприза на СпортКлуб во 19:45

брат на близу сум![]()
брат на близу сум![]()

Колку тажно го кажа ова[DOUBLEPOST=1420998791][/DOUBLEPOST]
брат на близу сум![]()

Колку тажно го кажа оваБи сакал само да го пофалам Казорла кој последниов месец игра одлично. Кога се браниме и ја изнесуваме топката претожно се наоѓа во секоја ситуација и многу сигурно се чуствувам кога ја изнесува. Само се плашам со враќањето на Озил да не го префрлат пак на крило каде неможе да игра онака како што треба. А ако го стави Озил по крило ќе биде пак пцуење на големо по него. Инаку имам приметено дека кога Казорла и Санчез одлично се надополнуваат почнаа да се уигруваат и се помалку прават грешки кога се во прашање комбинации меѓу нив.
Исто така пофалба и за Белерин, сега гледам зошто Венгер го прати Џенкс на позајмица. И според мене Белерин>Чемберс....
И сеа со Озил шо прајме ? Ако кажам дека со ваков Казорла, Озил е вишок, шо ќе ми реплицираш ?
![]()
Moже не бил на терен, али у теретана пумпал.
Што срека ке имаше овој бе.Ај само нека се врати побрзо.Незнам што сакаш јас тебе да ти реплицирам? Има менаџер клубот он нека му ја мисли. Плус зошто вишок има тука ротација со Росици па и со Казорла. Може и Ремзи да е вишок. Што правиме со Ремзи или Вилшир или Артета?
Знам зошто бцкаш за реплицирање али ај не ти замервам те разбирам, си го фатил на пик Озил страшно нешто.
Од сите очекував од тебе не. Али океј. Ќе си водиме монолог тогаш. Прашав за мислење само. И Казорла ми беше на пик, па си ги изедов лајната последните 3 месеци за него. Да дај Боже сите да ме демантираат на терен. Најповеќе би сакал Озил да е тоа.