Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат на близу сумИмаш реприза на СпортКлуб во 19:45
брат на близу сум![]()
брат на близу сум![]()
брат на близу сум![]()
Би сакал само да го пофалам Казорла кој последниов месец игра одлично. Кога се браниме и ја изнесуваме топката претожно се наоѓа во секоја ситуација и многу сигурно се чуствувам кога ја изнесува. Само се плашам со враќањето на Озил да не го префрлат пак на крило каде неможе да игра онака како што треба. А ако го стави Озил по крило ќе биде пак пцуење на големо по него. Инаку имам приметено дека кога Казорла и Санчез одлично се надополнуваат почнаа да се уигруваат и се помалку прават грешки кога се во прашање комбинации меѓу нив.
Исто така пофалба и за Белерин, сега гледам зошто Венгер го прати Џенкс на позајмица. И според мене Белерин>Чемберс....
И сеа со Озил шо прајме ? Ако кажам дека со ваков Казорла, Озил е вишок, шо ќе ми реплицираш ?
![]()
Moже не бил на терен, али у теретана пумпал.
Незнам што сакаш јас тебе да ти реплицирам? Има менаџер клубот он нека му ја мисли. Плус зошто вишок има тука ротација со Росици па и со Казорла. Може и Ремзи да е вишок. Што правиме со Ремзи или Вилшир или Артета?
Знам зошто бцкаш за реплицирање али ај не ти замервам те разбирам, си го фатил на пик Озил страшно нешто.