Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

Хахахаха Кош....Бла бла ИМПОРТАНТ, бла бла бла ИМПОРТАНТ, бла бла бла Импортант....:pos::pos::pos:

А Окс ѕверче

Последно уредено:
Одличен натпревар, еден од најдобрите сезонава.Се надевам дека ке иницира серија на добри резултати.На судијата мајка у пичка.Играчите кој од кој подобар.Им покажавме што е тоа фудбал на копачиве.

Би сакал само да го пофалам Казорла кој последниов месец игра одлично. Кога се браниме и ја изнесуваме топката претожно се наоѓа во секоја ситуација и многу сигурно се чуствувам кога ја изнесува. Само се плашам со враќањето на Озил да не го префрлат пак на крило каде неможе да игра онака како што треба. А ако го стави Озил по крило ќе биде пак пцуење на големо по него. Инаку имам приметено дека кога Казорла и Санчез одлично се надополнуваат почнаа да се уигруваат и се помалку прават грешки кога се во прашање комбинации меѓу нив.

Исто така пофалба и за Белерин, сега гледам зошто Венгер го прати Џенкс на позајмица. И според мене Белерин>Чемберс....

Би сакал само да го пофалам Казорла кој последниов месец игра одлично. Кога се браниме и ја изнесуваме топката претожно се наоѓа во секоја ситуација и многу сигурно се чуствувам кога ја изнесува. Само се плашам со враќањето на Озил да не го префрлат пак на крило каде неможе да игра онака како што треба. А ако го стави Озил по крило ќе биде пак пцуење на големо по него. Инаку имам приметено дека кога Казорла и Санчез одлично се надополнуваат почнаа да се уигруваат и се помалку прават грешки кога се во прашање комбинации меѓу нив.

Исто така пофалба и за Белерин, сега гледам зошто Венгер го прати Џенкс на позајмица. И според мене Белерин>Чемберс....

И сеа со Озил шо прајме ? Ако кажам дека со ваков Казорла, Озил е вишок, шо ќе ми реплицираш ?

И сеа со Озил шо прајме ? Ако кажам дека со ваков Казорла, Озил е вишок, шо ќе ми реплицираш ?

Незнам што сакаш јас тебе да ти реплицирам? Има менаџер клубот он нека му ја мисли. Плус зошто вишок има тука ротација со Росици па и со Казорла. Може и Ремзи да е вишок. Што правиме со Ремзи или Вилшир или Артета?

Знам зошто бцкаш за реплицирање али ај не ти замервам те разбирам, си го фатил на пик Озил страшно нешто.

B7F9VC7IYAA4md1.jpg

Moже не бил на терен, али у теретана пумпал.

B7F9VC7IYAA4md1.jpg

Moже не бил на терен, али у теретана пумпал.

Пумпал жими пумпалово, дресовите им се припиени сезонава, на првата слика е ланскиот дрес.

Мој коментар за утакмицава.

Дефинитвино Белерин се подобар и подобар.
Кокелин е ѕвер незнам како Венгер го нема заприметено се гледа дека сака да се докаже ама и знае како да се движи и да се поставува како вистински ДМФ играч.
Росицки на 33-4 години партали прави.Мислам дека Венгер треба да го игра исто како што Сити го играат Лампард.
За Санчез секој коментар е излишен.
Генерално цела одбрана беше топ.
Средината исто
Волкот-незнам зошто му се фатија нозите ова беше одлична шанса да си ја врати самодовербата.
Озил ке го биде и тој само треба да се оправи, не се откажувам од него.

Дебуши:( Што срека ке имаше овој бе.Ај само нека се врати побрзо.

Наредна со Сити барам само да не изгубат друго ништо.

Незнам што сакаш јас тебе да ти реплицирам? Има менаџер клубот он нека му ја мисли. Плус зошто вишок има тука ротација со Росици па и со Казорла. Може и Ремзи да е вишок. Што правиме со Ремзи или Вилшир или Артета?

Знам зошто бцкаш за реплицирање али ај не ти замервам те разбирам, си го фатил на пик Озил страшно нешто.

:tapp: Од сите очекував од тебе не. Али океј. Ќе си водиме монолог тогаш. Прашав за мислење само. И Казорла ми беше на пик, па си ги изедов лајната последните 3 месеци за него. Да дај Боже сите да ме демантираат на терен. Најповеќе би сакал Озил да е тоа.

И да ти одговорам, културно на прашањето. Ремзи во никој случај нема да отпадни. За Артета и Џек не би ми било многу жал, особено поради што Џек стагнира, а Микел има +30 години,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom