Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
B7FEXUDIYAAOdOl.jpg

Ма дај, сеа ќе дојде некој од фан од Примера или Серија А што изгледале 2 утакмици и ќе ти каже дека Кош е најголемиот киксер што постои, рамо до рамо со Ранокија и Весли Браун.

Месец дена.Докторе @Dr.House ?
Ако е само исчашување на рамото тогаш 2-3 недели, ако е фрактура на клавикулата тогаш 3+ месеци
My guess рамото му излезе ид чашката (кратка пауза) :cool:

Ако е само исчашување на рамото тогаш 2-3 недели, ако е фрактура на клавикулата тогаш 3+ месеци
My guess рамото му излезе ид чашката (кратка пауза) :cool:

Seems like Debuchy will probably need surgery, likely to be out for around 6 weeks.

Иначе интересно е што Стоук и чичо да им биде тренер пак ќе бидат копачи. Изгледа на нивниот стадион на онаа таблата кога излегуваат им пишува, Lets injure some players!!!!

Seems like Debuchy will probably need surgery, likely to be out for around 6 weeks.
Едит: сега видов дека било дислокација, истото што го имаше Рохо. Не знам зашто би се правела операција, ваква повреда не бара сечење, само пауза.

Ај бе у пичку матер нека идат гомнава од Стоук. Таман малку ќе сменам мислење за нив, одма ми се враќа цела омраза. Злато десен бек земавме, ЗЛАТО, и џабе, не можеме да го искористиме како што треба цела сезона. А колку бев скептик за Дебуши, како само ме демантираше со неговата пожртвуваност во сите утакмици кои ги изигра досега.

Каков страшен тим би биле да не се повредуваат играчите толку многу.

Видете офанзива, Озил, Ремзи, Казорла, Окс, Санчез, Тео, Велбек, Жиру, плус Росицки и Вилшир.

Само ја изглеа уште мислам дека ќе ни дојде некој размонтиран идиот овој трансфер период :D
Ни е гајле си ги имаме ние Чејмберс и Белерин, не ни требаат дефанзивци :icon_lol:

Само ја изглеа уште мислам дека ќе ни дојде некој размонтиран идиот овој трансфер период :D
Ни е гајле си ги имаме ние Чејмберс и Белерин, не ни требаат дефанзивци :icon_lol:

on whether that influences transfers…
Not so much because we were in the market anyway. Monreal and Debuchy can play centre back, but if Gibbs is not here Monreal cannot play centre back and if Debuchy is not here he cannot play centre back. This is a position where we are short.

Венгер вика ни фали еден играч, ама јас одамна ништо не му верувам на Венгер кога зборува за трансфери :P

брао за мене, на најдобро изиграната утакмица сезонава јас се "успав" :tapp:

Поарно да не победевме, а да го имавме Дебуши за понатака. Но, ако е месец и пол, и не е долго, бидејќи ќе биди фит за реваншот со Монако.[DOUBLEPOST=1420995961][/DOUBLEPOST]Wenger: It didn’t look bad from our side. I have to watch it again. - Да се оправдам и јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom