Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поради тоа што најзборена тема е капитенот... јас на тоа би вратил вака...шо мислите ќе си оди ФАБРЕГАС ??????
Фабрегас е играч кој според мене душата ја даваше за Арсенал. Најтазе пример е на првата утакмица со Барса кога и со онаква нога дететево пак се потруди гол да даде. Е сега да не се лажеме, љубов леб на маса не носи. Кој и да е - за пари ќе потпише и со ѓаолот ако треба.
Него чисто како идеја Цеск Фабрегас = 30М + Т. Анри да ни го вратат па макар и да седи на клупа како асистент на Венгерос.
Само во последните 1 2 месеца додека Кака беше надвор од терените поради повреда...абе у пичку матер нека фати и фабрегас и татко му, доволно е да се земат 60 мил. ако дадат повеќе супер али за помалку не.а за тити, ако човекот сака да се врати нека се врати, него договорот му истекува ова лето, така да нема потреба од некои се банални понуди од 30 мил + анри. ШЛАГ НА СЕ нека си оди фабрегас, нека дојдат гуркуф, и лорис или грин а за одбрана останува на венгер.......
П.С : нз колку ван дер варт ја грееше клупата во реал, се изнаигра и тој оваа година
Ne se nerviraj be pa ti gubis na lepota a sea slusnav domarot daval izjava kao cesc privezokot od kola mu bil od barca ali imal ozoner od elka pa nekako ne idelo da igra veke za arsenalКој веќе не се јави и не даде изјава за Цеск дека сака да си оди. Уште чистачката останува да излезе и да каже дека цеск ќе е среќен во барса затоа што кога бил малав она му го чистела шкавчето и го правела да е најчисто и доколку се врати и ноге ќе му измие. Стварно почнаја да ме иритираат. Барса сака да го земе ама беспаре, е ако сакаат беспаре женете нека ги донесат и нека им се наредат сите фанови на арсенал па можеби тогаш ќе размислимо. Ни најмалку не е фер од Барса ова што го прави почнаја да го емитираат Реал барем Реал не замара толку дава паре ако ништо друго овја само серат по медиуми. Глумат светци како ќе ги почитувале Арсенал а само пуштаат некакви коментари низ медиуми.
Фино лепо им кажа Венгер ако сакаат 80 милиончиња и бујрум, да не сакаат за 10 милиони да го земат. Се изнервирав со такви дебили што го уништија фудбалот.
Вчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....
Секако дека ќе биде јак,Арсенал е тим,не е еден играч...,па можеме да бидеме и посилни доколку со парите од него земеме добри и квалитетни засилувањаБраво за клипчево мајсотре, ваков играч не се раѓа често.....
А за Фабрегас, веќе не се замарам ич, сакал си отишол или не, Арсенал ќе си остане јак и без него.....