Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Вела промаши 2 зицера против Англија/т.е Грин ги одбрани.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
шо мислите ќе си оди ФАБРЕГАС ??????

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
шо мислите ќе си оди ФАБРЕГАС ??????
Поради тоа што најзборена тема е капитенот... јас на тоа би вратил вака...
Сите знаеме кој е Фабрегас и колку значи за тимот , но и сите знаеме како тој изјавувал и кажувал за Арсенал и Венгер дека тој е дете на Арсенал дека Венгер е како втор татко негов и дека ако Венгер си замине и тој си заминува но додека Венгер би останал тој останувал , тогаш се појавуваа понуди од барса реал и други тимови па му беше понуден договор и стана најплатен играч на Арсенал ... Венгер благодарен за неговиот нов договор изјавуваше исто све во најдобри зборови за Цеск , тој врати со иста мера и повторно се клањаше пред навивачите и фановите на нашиот тим дека тој го сакал и дека со срце ќе останел да ги брани боите на АРСЕНАЛ! Најдобриот тим за него и неговата игра...
Потоа од никаде излегуваат толку понуди од Барса и толку интервјуа каде што лично тој кажува дека би сакал да се врати некогаш во Барса но бил играч на Арсенал и ќе останел уште , сега не е ни тоа... сега велел можеби уште сега ќе станел играч на Барселона поради тоа што нивни фан бил од секогаш и нивно ДЕТЕ...
ако после толку критични години тој све што изјавувал било ветер и прашина.. Пријатно не ни е потребен! Само нека ни остави минимум 60 милиони зашто вреди барем толку! Плус што е само 23 години а и што има уште 4/5 години договор... може и повеќе од 60 да бара Венгер ако е паметен и ќе си донесе играчи од калибарот на Ван Дер Ваарт што греат некаде клупа а би биле одлични за замена во нашиот состав...
Едноставно сите имаме приметено дека Арсенал е клуб каде што играчите играат од љубов. Овде се наоѓаат играчи поддржувачи на нашиот клуб , кој не бил секој си заминал дури Венгер и без пари ги пуштал како Мерида сега што си замина иако многу сакав да остане многу ми се допаѓаше неговата игра... така да Фабрегас не е ништо повеќе од еден играч! Капитен не капитен тоа е ЕДЕН ИГРАЧ! Арсенал е ТИМ!!!

D

D_NazGUL

Гостин
Фабрегас жими аши...!

Фабрегас е играч кој според мене душата ја даваше за Арсенал. Најтазе пример е на првата утакмица со Барса кога и со онаква нога дететево пак се потруди гол да даде. Е сега да не се лажеме, љубов леб на маса не носи. Кој и да е - за пари ќе потпише и со ѓаолот ако треба.
Него чисто како идеја Цеск Фабрегас = 30М + Т. Анри да ни го вратат па макар и да седи на клупа како асистент на Венгерос.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Фабрегас е играч кој според мене душата ја даваше за Арсенал. Најтазе пример е на првата утакмица со Барса кога и со онаква нога дететево пак се потруди гол да даде. Е сега да не се лажеме, љубов леб на маса не носи. Кој и да е - за пари ќе потпише и со ѓаолот ако треба.
Него чисто како идеја Цеск Фабрегас = 30М + Т. Анри да ни го вратат па макар и да седи на клупа како асистент на Венгерос.

шо си правате филмови 30 М и анри нек се еба и анри и нека си ги бутат 30 М у газо еноставно фабрегас не заслужува да биде продаден за 30 м и + замеза за некој веке шо едвај се движе

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Kakov Anri be so lupas gluposti za k..mi e ! 30 milioni veke ni vardar ne si gi prodava najdobrite igraci ! Koa zborev za Van Der Vaart vie ne drvce itn ,sea gleam nekoj go stava u usta negovoto ime !cccc ! pod 80 neka ne go dava ! Ako ne im se dava top za nas ako dadat uste po top !

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
абе у пичку матер нека фати и фабрегас и татко му, доволно е да се земат 60 мил. ако дадат повеќе супер али за помалку не.а за тити, ако човекот сака да се врати нека се врати, него договорот му истекува ова лето, така да нема потреба од некои се банални понуди од 30 мил + анри. ШЛАГ НА СЕ нека си оди фабрегас, нека дојдат гуркуф, и лорис или грин а за одбрана останува на венгер.......
П.С : нз колку ван дер варт ја грееше клупата во реал, се изнаигра и тој оваа година

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
абе у пичку матер нека фати и фабрегас и татко му, доволно е да се земат 60 мил. ако дадат повеќе супер али за помалку не.а за тити, ако човекот сака да се врати нека се врати, него договорот му истекува ова лето, така да нема потреба од некои се банални понуди од 30 мил + анри. ШЛАГ НА СЕ нека си оди фабрегас, нека дојдат гуркуф, и лорис или грин а за одбрана останува на венгер.......
П.С : нз колку ван дер варт ја грееше клупата во реал, се изнаигра и тој оваа година
Само во последните 1 2 месеца додека Кака беше надвор од терените поради повреда...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Вчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Кој веќе не се јави и не даде изјава за Цеск дека сака да си оди. Уште чистачката останува да излезе и да каже дека цеск ќе е среќен во барса затоа што кога бил малав она му го чистела шкавчето и го правела да е најчисто и доколку се врати и ноге ќе му измие. Стварно почнаја да ме иритираат. Барса сака да го земе ама беспаре, е ако сакаат беспаре женете нека ги донесат и нека им се наредат сите фанови на арсенал па можеби тогаш ќе размислимо. Ни најмалку не е фер од Барса ова што го прави почнаја да го емитираат Реал барем Реал не замара толку дава паре ако ништо друго овја само серат по медиуми. Глумат светци како ќе ги почитувале Арсенал а само пуштаат некакви коментари низ медиуми.

Фино лепо им кажа Венгер ако сакаат 80 милиончиња и бујрум, да не сакаат за 10 милиони да го земат. Се изнервирав со такви дебили што го уништија фудбалот.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Кој веќе не се јави и не даде изјава за Цеск дека сака да си оди. Уште чистачката останува да излезе и да каже дека цеск ќе е среќен во барса затоа што кога бил малав она му го чистела шкавчето и го правела да е најчисто и доколку се врати и ноге ќе му измие. Стварно почнаја да ме иритираат. Барса сака да го земе ама беспаре, е ако сакаат беспаре женете нека ги донесат и нека им се наредат сите фанови на арсенал па можеби тогаш ќе размислимо. Ни најмалку не е фер од Барса ова што го прави почнаја да го емитираат Реал барем Реал не замара толку дава паре ако ништо друго овја само серат по медиуми. Глумат светци како ќе ги почитувале Арсенал а само пуштаат некакви коментари низ медиуми.

Фино лепо им кажа Венгер ако сакаат 80 милиончиња и бујрум, да не сакаат за 10 милиони да го земат. Се изнервирав со такви дебили што го уништија фудбалот.
Ne se nerviraj be pa ti gubis na lepota a sea slusnav domarot daval izjava kao cesc privezokot od kola mu bil od barca ali imal ozoner od elka pa nekako ne idelo da igra veke za arsenal

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Arsenal manager Arsene Wenger has failed in his bid to keep Cesc Fabregas at the club after the Spanish star told friends that he is “500 per cent sure” he wants to move to Barcelona, according to The Express. ............ајдеееееееееееееее, овај како амди бајрам почна

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Вчера седев и тепав време, и пред се се потсетував наназад, низ годините....Се сетив на нетолку одамна, на човекот кој според мене, остави голем траг кај нас...Човекот со извондредна техника, прецизност....Човекот кој според мене има најдобра техника.... Можеби Анри имаше се но сигурен сум дека немаше техника како овој човек и никогаш Анри не би можел да има онаква техника....Знаеше точно што да направви со топката и знаење точно во дел од секундата дека треба да додаде или шутне....Единствен со кој можам да го споредувам би бил Зидан...Овој човек кој кај нас, остави длабоки траги врз нас и врз нашиот тим и не верувам дека некогаш ке успее да биде заменет од никого...Се она кое ке проба да биде како него ке биде бледа копија...Член на нашата златна генерација...... Техниката и асистенциите му беа она со кое се одликуваше на теренот....Неговата арогантност и немање респект кон противници го прае можеби најдоброто во Арсенал.... Оној кој според мене е можеби и најдобриот техничар во светот, на сите времиња.....Дами и Господа, станете за ДЕНИС БЕРКАМП....

Браво за клипчево мајсотре, ваков играч не се раѓа често.....

А за Фабрегас, веќе не се замарам ич, сакал си отишол или не, Арсенал ќе си остане јак и без него.....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Браво за клипчево мајсотре, ваков играч не се раѓа често.....

А за Фабрегас, веќе не се замарам ич, сакал си отишол или не, Арсенал ќе си остане јак и без него.....
Секако дека ќе биде јак,Арсенал е тим,не е еден играч...,па можеме да бидеме и посилни доколку со парите од него земеме добри и квалитетни засилувања

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom