Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Arsenal team in full: Almunia, Sagna, Vermaelen, Silvestre, Clichy, Denilson, Diaby, Nasri, Rosicky, Walcott, Bendtner
Substitutes: Fabianski, Campbell, Traore, Eboue, Eastmond, Merida, Eduardo

Сепак Силвестре во тим.:jaj:Упс,ме претркале.=))

Arsenal team in full: Almunia, Sagna, Vermaelen, Silvestre, Clichy, Denilson, Diaby, Nasri, Rosicky, Walcott, Bendtner
Substitutes: Fabianski, Campbell, Traore, Eboue, Eastmond, Merida, Eduardo

Сепак Силвестре во тим.:jaj:Упс,ме претркале.=))

Оф оф оф....КАТАСТРОФА!!!!!!! Ајде само Силвестре да не киксне, другиве добро ќе изиграат..

Оф оф оф....КАТАСТРОФА!!!!!!! Ајде само Силвестре да не киксне, другиве добро ќе изиграат..
Па мора да изиграат,оти не га бива.=)))
Дури и со добро нема да не бива,треба одлично.:pos2:

А шо му фали на Сивестре? Од Кембел е помлад, поздрав моментално и има освоено ЛШ(искуство).
Само Кембел има постигнато гол против Барса :toe:

А шо му фали на Сивестре? Од Кембел е помлад, поздрав моментално и има освоено ЛШ(искуство).
Кембел е 2 пати подобар од Силвестре,ништо друго.:smir:

Aко си гледал како игра Кембел во последно време сигурно ќе видиш голема разлика од него до силвестре

Со среќа момци :smir:

Воопшто не сум во план да се расправам на тема кембел вс силвестре.
Заклучокот ми е од тоа што освен горенаведеното, кембел е преспор за меси, бојан и педро. И да биде 100% фит, не би играл против овие деца.

Бендтнеееееееееееееееееееееееееееер :)
Браво за Волкот. Ајде едно умртвување на играта и идеме кон титулата :tv:

Браво ѕверови.. уплатив на вас... т.е. немав време во кладилница па ги ставив поените на бетерз хаха, сеедно на 4 коеф. не е мала работа хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom