Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете го Силвестре, тежок деген е. Знаев дека ќе ве усере на утакмицава.

Не зафркавајте за Силвестре. Подобро он, него Кембел да се влече по теренот!

Меси VS. Арсенал 3-1 :kesa:
Имаме ли одбрана воопшто :toe:

Човекот е класа, за ваша несреќа, а и наша, тој ја прави разликата помеѓу Барселона и другите... хет-трик за 40 минути... и тоа се елегантно и наједноставно завршено... секоја чест!

Ok,Mesi so e zver,zver e.Poradi igranjeto na Silvestre,Vermalen nemoze da e zalepen za nego.Mozebi u vtoro ke bapneme 2 gola i da ne primime.:D
samo da bide zabelezeno,na 1-1 Bentner i Teo vs Valdes..digat offside.ama ae,naviknati sme,neli?:toe:

Со Силвестре во тим никаде не се оди...и лани не сјеба ,годинава пак :drk:. Да не изиграше онака мутаво можеби имавме какви такви шанси...

Ok,Mesi so e zver,zver e.Poradi igranjeto na Silvestre,Vermalen nemoze da e zalepen za nego.Mozebi u vtoro ke bapneme 2 gola i da ne primime.:D
samo da bide zabelezeno,na 1-1 Bentner i Teo vs Valdes..digat offside.ama ae,naviknati sme,neli?:toe:

да да...и на 0-1 диаби ја усра контрата...

Ајде Гунери, што и да се деси вечерва јас сум горд на овој тим и неговото достигнување сезонава, па и 11-1 да биде на крај ;)

Иначе проблемот севкупно со арсенал е што незнаат да играат на резултат...давата гол на камп ноу и повлечисе бате 9-1-0 играј ако сакаш нешто да направиш а не ми изиграваат ке ги понижат на барса они...иначе за судијата истиот поопасен фаул над насри не го суди после 15 минути меси офка опа жолт за денилсон.

диаби незнај кај тера:kesa:, и мора второто полувреме да се напрај нешо посериозно оти тешко нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom