Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете го Силвестре, тежок деген е. Знаев дека ќе ве усере на утакмицава.

Го издресирал може Фергусон за утке праење пред да го даде:kesa:
Шала на страна, добро кажа некој погоре дека Меси ја прави разликата меѓу барселона и другите тимови, иначе ми се добаѓа храброста со која играат Арсенал за разлика од други тимови кои играат на Ноу Камп

Нај многу не сјеба судијата што досуди офсајд и дрвото силвестре што не знае да избаци една топка али тоа е =) повеке срека догодина

Иначе проблемот севкупно со арсенал е што незнаат да играат на резултат...давата гол на камп ноу и повлечисе бате 9-1-0 играј ако сакаш нешто да направиш а не ми изиграваат ке ги понижат на барса они...иначе за судијата истиот поопасен фаул над насри не го суди после 15 минути меси офка опа жолт за денилсон.

Како прво, немаше никаков фаул над Меси, чиста топка беше...Како второ, дај те молам вечерва не ги критикувај играчите..Со овој десеткуван состав и против најдобриот фудбалер на светот не се можеше ништо.

Иначе проблемот севкупно со арсенал е што незнаат да играат на резултат...давата гол на камп ноу и повлечисе бате 9-1-0 играј ако сакаш нешто да направиш а не ми изиграваат ке ги понижат на барса они...иначе за судијата истиот поопасен фаул над насри не го суди после 15 минути меси офка опа жолт за денилсон.

на оние од фарса прст немози да се клај, а камоли нешто посериозно

То е то..против барселона на ноу камп толку штета баш се радував на голот на бетнер но другата екипа има волшебник во своите редови:toe:

Дај бе не цимолете имате уште 45 минути... :hihi:

ајде ајде мора второто два гола, да покажеме малку игра и да им кажеме дека не сме само слаб противник :violent1:

Силвестре кажав и пред натпреварот еве и после првото полувреме - дрво :jaj::jaj::jaj::jaj:

DObro be kako neznaat eden aslen klizac da napraat ja neznam abe vlezimu so dve noze na messi i tolku e ke se vitka ke go smenat i gotovo

Ај бе дајте гол да биде интересно. После кога ќе дојде 95 минута заебани сте многу :pos:

Леле ме иритира судијава, каков токмак омг:nesvest:

Ај бе дајте гол да биде интересно. После кога ќе дојде 95 минута заебани сте многу :pos:
И јас сакам да даат гол,бар малце фудбал да поглеаме,ама со Бентнерчо тешко :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom