Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле еј Лук Фримен вчера се распуца!
Како е можно и младите и резервите секогаш да ни се најдобри ... а прв тим ... коа ќе стигнат прао се повредует :tapp:

Почнаа шпекулациите за изгледот на новиот домашен дрес за следната сезона. Во 2011 Арсенал треба да го прослави својот 125-ти роденден, а за таа пригода Најк заедно со луѓето на Арсенал сакаат да дизајнираат дрес на кој нема да има бели ракави :kesa: (белите ракави се додадени во 1925 од страна на Чапман). Би требало да бидат слични на оние од 2005/06 кога ја игравме последната сезона на Хајбери.

arsenal%20kits.JPG

Ама затоа сеа со Кану и Беркамп растур праи Арсенал. :D

Zoki ne go zaboravaj Ljungberg se vrati deckoto i parce prai !! Extreme aj kazi nesto protiv Ljungberg nemas sto ! Deckovo vidi go gazi na posledive natprevari u ARSENAL !

Campbell po 4 godini u LC ! ajde kembel ! Izlea ke igra protiv Porto prva ! Vermaelen igral so povreda posledniot period ! imal otok na kolenoto ! nisto strasno ali ako ne se oporavi a igra moze da bide loso ! ke odmori edno 2 meca i ke bide bolje valjda ! Kembel ke moze da go zameni za POrto i SundERland !

Галас и Сонг не тренирале утринава. :jaj:

Најверојатно утре Венгер ќе излезе со ваков состав:

Алмунија

Сања - Кемпбел - Вермален - Клиши

Фабрегас - Денилсон - Диаби

Насри - Бендтнер - Едуардо​

Доста важен натпревар, несмееме да примиме гол - тоа е примарната цел, ако успееме да дадеме ќе биде одлично. :)

Арсенал никогаш не победил во Португалија (3 нерешени и 1 пораз), ама за се има првпат. :)

Epa stom se pojavija glupive povredi nema da ja igram 2ka u kladilnica sea ke ide 1X jbg 5 prvotimci out. Sto e mnogu mnogu e ali sepak nema da se nerviram i ako me zaebe arsenal :D

Искрено се надевам дека Денис еден ден ке го замени Венгер, некаде за 15 години, таман кога ке го научи занаетот, и ке биде толку добар како него....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom