Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Леле еј Лук Фримен вчера се распуца!
Како е можно и младите и резервите секогаш да ни се најдобри ... а прв тим ... коа ќе стигнат прао се повредует :tapp:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Почнаа шпекулациите за изгледот на новиот домашен дрес за следната сезона. Во 2011 Арсенал треба да го прослави својот 125-ти роденден, а за таа пригода Најк заедно со луѓето на Арсенал сакаат да дизајнираат дрес на кој нема да има бели ракави :kesa: (белите ракави се додадени во 1925 од страна на Чапман). Би требало да бидат слични на оние од 2005/06 кога ја игравме последната сезона на Хајбери.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ама затоа сеа со Кану и Беркамп растур праи Арсенал. :D

Zoki ne go zaboravaj Ljungberg se vrati deckoto i parce prai !! Extreme aj kazi nesto protiv Ljungberg nemas sto ! Deckovo vidi go gazi na posledive natprevari u ARSENAL !

Campbell po 4 godini u LC ! ajde kembel ! Izlea ke igra protiv Porto prva ! Vermaelen igral so povreda posledniot period ! imal otok na kolenoto ! nisto strasno ali ako ne se oporavi a igra moze da bide loso ! ke odmori edno 2 meca i ke bide bolje valjda ! Kembel ke moze da go zameni za POrto i SundERland !

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Галас и Сонг не тренирале утринава. :jaj:

Најверојатно утре Венгер ќе излезе со ваков состав:

Алмунија

Сања - Кемпбел - Вермален - Клиши

Фабрегас - Денилсон - Диаби

Насри - Бендтнер - Едуардо​

Доста важен натпревар, несмееме да примиме гол - тоа е примарната цел, ако успееме да дадеме ќе биде одлично. :)

Арсенал никогаш не победил во Португалија (3 нерешени и 1 пораз), ама за се има првпат. :)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Epa stom se pojavija glupive povredi nema da ja igram 2ka u kladilnica sea ke ide 1X jbg 5 prvotimci out. Sto e mnogu mnogu e ali sepak nema da se nerviram i ako me zaebe arsenal :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Искрено се надевам дека Денис еден ден ке го замени Венгер, некаде за 15 години, таман кога ке го научи занаетот, и ке биде толку добар како него....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom