Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako prvo fabregas ce zamine itaka ne vi treba tolku, ne znam gi zafatilo nekoja fabregasomanija klubovive. Druga rabota e so arsenal otkoga ne igra Anri ne e vise toa so bese

:vozbud: ново зборче фабрегасоманија ајдеее. Во право е бе што ќе ви е Фабрегас, знае(л) само да подава :pos2: абе крш играч...

Ејјј, ќе заборавев да прашам... Ќе игра вечерва Фабрегас, мислам.. уопште бар ќе го има на клупа или слабо?

:vozbud: ново зборче фабрегасоманија ајдеее. Во право е бе што ќе ви е Фабрегас, знае(л) само да подава :pos2: абе крш играч...

Ејјј, ќе заборавев да прашам... Ќе игра вечерва Фабрегас, мислам.. уопште бар ќе го има на клупа или слабо?

Фабрегас нема да игра вечер.....

Утре ќе игра:baeh::baeh:

Ок, се извињавам :wink: де брее за збор се фаќате... :toe:

Муабетов ми беше дали екстрим1 можда го промени мислењево на Арсен Венгер, пошто нели не знае нишо Фабрегас, па дали планира воопшто да му даде некоја шанса утре или тешко?

Ок, се извињавам :wink: де брее за збор се фаќате... :toe:

Муабетов ми беше дали екстрим1 можда го промени мислењево на Арсен Венгер, пошто нели не знае нишо Фабрегас, па дали планира воопшто да му даде некоја шанса утре или тешко?

Прифатено извинување:wink:. Инаку за екстирм незнам дали ќе смени мислење но некако Адамс не е во форма дан сака и него да го смени:pos2:

Прифатено извинување:wink:. Инаку за екстирм незнам дали ќе смени мислење но некако Адамс не е во форма дан сака и него да го смени:pos2:
Да да затоа утре стартери Лужњи , Киоун , Силвињо и Сиган :pos2:

Искрено се надевам дека Денис еден ден ке го замени Венгер, некаде за 15 години, таман кога ке го научи занаетот, и ке биде толку добар како него....:helou:

Јас се надевам тренерот на младинците тој Боулд мислам дека ќе го замени :) Или Лорен Блан секако :)

Со овие повреди ќе биде потешко против Сандерленд отколку против Порто.

Јас се надевам тренерот на младинците тој Боулд мислам дека ќе го замени :) Или Лорен Блан секако :)

Со овие повреди ќе биде потешко против Сандерленд отколку против Порто.
Немој да го потценуваш Порто... а Сандрленд мора да им вратиме за поразот... уф ќе играат кои и да се на терен со ОДМАЗДА во Уздите

А тимов за со Порто ни е... ко по Касап систем
Lukasz Fabianski
Vito Mannone
Nicklas Bendtner
Carlos Vela
Theo Walcott
Samir Nasri
Denilson
Aaron Ramsey
Tomas Rosicky
Abou Diaby
Cesc Fabregas
Gael Clichy
Thomas Vermaelen
Emmanuel Eboue
Mikael Silvestre
Sol Campbell
Armand Traore
Bacary Sagna

И што ако не игра Анри,тука се Пирес и Љунберг:pos2::pos2:

Шо се секирате за вермален ако се повреди тука е Тони Адамс:icon_lol:..па за напаѓачи ич да не берите гаље..има замени Кану утре прва постава беркамп повреден е:pos2::pos2:

можеме бре оти да не победа на ддрагао не е изненадување ... но нека е еден нежен икс на полувреме ( така ја чекам , а не би било фер да не е оти ја фатив лион и утд така да , моиве нека бидат солидарни па нека е од х во 2 ) форза Арсенал форза !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom