Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако го земеме Шамак најмногу што ме радува е тоа што е добар со глава, а и техника има:vozbud:

Шамак ?! Хмммм...Интересно, но сеуште не вистинито ! :nenene:

Може не официјално, али...http://fr.justin.tv/clip/bbe519f18967a81b еве за тие што разбираат француски после 49 секунда нека слушаат. А за тие што не разбираат кога го прашуваат Бенитез за Шамак, он изјавува дека тој е играч на Арсенал веќе.

Незнам што се замарате дали е или не е ! и да не е ке биде ! али тој и така не е у план за оваа сезона ! батали го рачунај наш !

Е ај простено нека му е на Венгер што не купи шпиц:toe:

Абе идете у курац со Усманов ...А тоа со Саха ако мислите дека е така гадно се варате ...32 години има братов а кога би купул 32 годишен единствено би го вратил царот....Врска да се немало од арсенал нцнцнцнцнц

Среќен Валентајн, Трифун и проштевајте за се што сум ви згрешил. :smir:

http://sportdenes.com/index.php?opt...11-18-35&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4

Ван Перси: Одбив понуди на Челзи и Сити ! ! !

Е тоа е веќе нешто! А не како фабрегас, Не знам за мојата иднина, те вака, те онака. Што има толку за мислење кажи си одам, не одам и нема што повеќе да се зборува за тоа

Е тоа е веќе нешто! А не како фабрегас, Не знам за мојата иднина, те вака, те онака. Што има толку за мислење кажи си одам, не одам и нема што повеќе да се зборува за тоа

мислам дека ке остане фабрегас јас ... договор му е до 2014 ваљда ако си оди ке треба да плака нешто...

Читај малце.
"I think Arsenal Football Club is above everything, every single player in its history and their fans, and the club, and myself - I think we deserve a little bit more respect."
Се на празно да се збори.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom