Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Неправилно пастирано. :)

Колку што видов, нема потреба да се постира повторно !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Топ клип, посебно кај 1 30 и натаму, генерацијата, гушната, која никогаш нема да биде заборавена или заменета ! :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Чамак според статистика најдобар стрелец во Европа со глава за минатата сезона, а и вечерва постигна погодок со глава.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Кога сме кај статистиките

Arsenal's win % with Abou Diaby playing is 70% and without him, the Gunners have won just 33% this season.

Мора да го одржиме фит човеков. :icon_lol:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
^Не бе другар, нема врска

Шо се занимавате уште со вакви имбецилни работи. Јес дека е еуроспорт, али Фабрегас си кажа на шо е :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Чамак според статистика најдобар стрелец во Европа со глава за минатата сезона, а и вечерва постигна погодок со глава.
Ке го паметам посебно овој последниот, бидејки ми овозможи трењерки...:pos2::pos2::pos2:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Kako prvo fabregas ce zamine itaka ne vi treba tolku, ne znam gi zafatilo nekoja fabregasomanija klubovive. Druga rabota e so arsenal otkoga ne igra Anri ne e vise toa so bese

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Kako prvo fabregas ce zamine itaka ne vi treba tolku, ne znam gi zafatilo nekoja fabregasomanija klubovive. Druga rabota e so arsenal otkoga ne igra Anri ne e vise toa so bese
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Зошто има вакви , иначе што ти згреши фабрегас тој да не ти а уништи кариерата во фудбал :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom