Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Океи,сето тоа беше намерно напишено/не се нервирај.
Ae мањебитно,батали.:back:

Со позитивно расположение до позитивен резултат во недела.:vozbud:

Морав да интервенирам:smir:
:pos2:

Имат да пијат МАШТЕНИЦА недела дена!:vozbud:

Не знам зошто но мене голема надеж ми е Кембел, дури се надевам дека и ќе постигне гол :)

Не знам зошто но мене голема надеж ми е Кембел, дури се надевам дека и ќе постигне гол :)

да да и време е некој да дојде да го тресне од земја дрогба па и руни,
а тоа од тимов само кембел мислам дека ке може :)

Sea koa ke se vrati Vermalen ima da mu se osveti da DD poso zaradi nego si postigna avto:nenene: Ima da mu vleze so dve noze posle ke treba da ide kaj doktor Safarafof da go rezne malko:pos2:

Мислам дека некои работи се доста глупави на форумов ! Тој кој што ке се пронајде нека пиши?! :nesum:

Против Вила, заслуживме победа, ако Росицки беше попрезицен, и ако Ремзи оставеше да шутне Росицки! Но добро е за него ова, бидејки влегува во шанси, шутира, прави добри пасови...После онаа долга пауза, задоволен сум од него...

Фабрегас се гледа дека е уморен, бидејки кога го нема Сонг тој се врака доста назад да покрие и да прими топка и практично во последните 20 минути, него го немаше, освен во еден обид...Како и да е, со вракањето на Сонг од купот, мислам дека ке се зајакне средината....

Во Спорт денес прочитав дека Дуду И Вермален дека ке ги нема по 20 дена, иако за Вермален не биле сигурни дали е набиено местото или е скршеница...За Дуду некое полесно истегнување на задната ложа, но насловот беше оној кој ми падна во очи „Арсенал без половина тим, во најтешкиот период“ ...Но...ке видиме..! :helou:

Мислам дека некои работи се доста глупави на форумов ! Тој кој што ке се пронајде нека пиши?! :nesum:

Против Вила, заслуживме победа, ако Росицки беше попрезицен, и ако Ремзи оставеше да шутне Росицки! Но добро е за него ова, бидејки влегува во шанси, шутира, прави добри пасови...После онаа долга пауза, задоволен сум од него...

Фабрегас се гледа дека е уморен, бидејки кога го нема Сонг тој се врака доста назад да покрие и да прими топка и практично во последните 20 минути, него го немаше, освен во еден обид...Како и да е, со вракањето на Сонг од купот, мислам дека ке се зајакне средината....

Во Спорт денес прочитав дека Дуду И Вермален дека ке ги нема по 20 дена, иако за Вермален не биле сигурни дали е набиено местото или е скршеница...За Дуду некое полесно истегнување на задната ложа, но насловот беше оној кој ми падна во очи „Арсенал без половина тим, во најтешкиот период“ ...Но...ке видиме..! :helou:

Не читај во спорт денес друг пат;) :)

најпаметно види си тука

http://www.arsenal.com/news/news-archive/-we-ll-do-the-maximum-to-get-vermaelen-fit-

http://www.arsenal-serbia.com/home/...-igra-protiv-manestera&catid=1:vesti&Itemid=2

Мора да се вади победа ... па НЕ ми е ИЧ битно на кој начин!
Може и на познатиот “Јунајтед“ начин да им покажеме како највеќе боли во последни минути од продолжение кое е истечено пред 2 3 минути веќе или пак преку непостоечки позиции за удар ... :wink:

Almunia
Sagna – Vermaelen(Campbell) – Gallas – Clichy
Song
Arshavin – Fabregas – Ramsey – Nasri
Bendtner

ajdeeee navalete !!! Koa nemozeme na transferi !!! pozz

Wenger makes fresh move for Bordeaux star - Exclusive

Wenger has gone back for Chamakh with a £50,000-a-week plus offer to fend off interest from Liverpool and is hoping to announce they have reached agreement for next season before the transfer window shuts

И редно време е веќе, да си го обезбедиме за следната сезона.

Wenger makes fresh move for Bordeaux star - Exclusive

Wenger has gone back for Chamakh with a £50,000-a-week plus offer to fend off interest from Liverpool and is hoping to announce they have reached agreement for next season before the transfer window shuts

И редно време е веќе, да си го обезбедиме за следната сезона.

Само дали ке прифати Чамак...А ова со следните сезони почнува стварно да ме нервира...уште невидена реката не се слекуваат гаштите(во буквална смисла:)).Прво да ја завршиме оваа сезона па тек ондак на следната да мислиме а ако мислиме само за во иднината никогаш ништо нема да освоиме(мислам во тоа лежи проблемот што тимот е премногу фокусиран на иднината а не на сегашноста али се надевам дека ќе се промени во некое догледно време зошто не и оваа сезона :smir:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom