Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
..А ова со следните сезони почнува стварно да ме нервира...уште невидена реката не се слекуваат гаштите(во буквална смисла:)).Прво да ја завршиме оваа сезона па тек ондак на следната да мислиме а ако мислиме само за во иднината никогаш ништо нема да освоиме(мислам во тоа лежи проблемот што тимот е премногу фокусиран на иднината а не на сегашноста али се надевам дека ќе се промени во некое догледно време зошто не и оваа сезона :smir:).
Истото сакав да го кажам. Мањебитно за следната сезона, сега е моментот.

arshavinz.jpg

hahahaah Drogba moze slobodno da si ja smeni profesijata !!! Do dusa ova nee profesija ali talentiran e za vrzuvanje !!!NA arsavin treba na 2 pati da mu gi vrzuva !!! Ako ste primetile prvo poluvreme igra so Plavite a vtoro gi menja so Crnite !!! ili obratno

Само дали ке прифати Чамак...А ова со следните сезони почнува стварно да ме нервира...уште невидена реката не се слекуваат гаштите(во буквална смисла:)).Прво да ја завршиме оваа сезона па тек ондак на следната да мислиме а ако мислиме само за во иднината никогаш ништо нема да освоиме(мислам во тоа лежи проблемот што тимот е премногу фокусиран на иднината а не на сегашноста али се надевам дека ќе се промени во некое догледно време зошто не и оваа сезона :smir:).
Има само 1 шанса за титула/и сезонава...доколку ниедна повреда до крајот не не мачи.:wink:

Нема ли некој најава за утрешниот натпревар

Дали Вилшер е земен на оваа утакмица со ливерпул ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom