Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nisto od toj Remy !!! Se povredil vcera !!! Valjda nema da go kupi povreden !!! Taka da nisto od transfer periodov

Само дали ке прифати Чамак...А ова со следните сезони почнува стварно да ме нервира...уште невидена реката не се слекуваат гаштите(во буквална смисла:)).Прво да ја завршиме оваа сезона па тек ондак на следната да мислиме а ако мислиме само за во иднината никогаш ништо нема да освоиме(мислам во тоа лежи проблемот што тимот е премногу фокусиран на иднината а не на сегашноста али се надевам дека ќе се промени во некое догледно време зошто не и оваа сезона :smir:).

Невозможно е Чамак да дојде сега од доста познатите причини. Затоа за да не ни се случи Смолинг втор дел треба да реагираме на време. На лето е free, а поради економскава криза сите сакаат да си го додадат во својата екипа. :toe:

Точно е тоа дека е потребно минимум едно засилување и тоа шпиц. Јас не ги гледам Аршавин, Едуардо и Бендтнер фит до крај на сезона. Како што одат работиве со повредените и тоа како ни е потребно засилување, ама пазате ситуација: Венгер во петокот после прес конференцијата имал состанок со бордот на директори (кој оригинално требал да се одржи неколку дена после завршувањето на преодниот рок) на кој учествувал Кронке, најголемиот шерхолдер во Арсенал со 29.99% од акциите. Таму му било ветено дека има 30 милиони фунти за трошење до понеделник. Ама Венгер вели дека сеуште не нашол некој кој ќе додаде екстра квалитет во тимот и во исто време да биде available за трансфер. Дали Венгер цврсто верува дека моменталниве напаѓачи можат да изгураат до крај на сезона или знае нешто повеќе околу повредата на ван Перси, има шпекулации дека Робин ќе се врати порано од очекувањата и тоа следниот месец. Одговорот го знае само Венгер и ако се деси нешто и со овие напаѓачи што ги имаме тогаш ќе мора да си ја признае вината исто како што направи после поразот од Стоук во купот.

Пред почетокот на сезонава Венгер изјави дека ако сега не освоиме трофеј ќе имало многу големи промени. Во 2007/08 ја користивме претежно 4-4-1-1 формацијата, следната сезона 4-4-2 и повторно безуспешно и сега 4-3-3 со многу ротации. Самиот си кажа дека веќе не преостануваат формации што значи овој тим дали поради повредите, дали поради неискуството не е компетентен за освојување на трофеи. Значи за оваа млада екипа е сега или никогаш, а преостанаа само двете најтешки натпреварувања, Премиер лигата или Лигата на шампиони.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-why-i-have-not-bought-until-now
Еве ја официјалната изјава за тоа која е причината што не купил до сега ништо... и ... не ми е јасно како може да се вади на вакви зборови дека Виља или Роналдо па и да се за 30 милиони пак он не би дал толкава понуда... реално е да се гледаат играчи како Џеко :toe:

Абе ако тој не се замара, неам ни ја причина за тоа. Кој го ебе.

Денеска ако не тепаме, у најлош случај да го изедеме, онака ко што знаеме со конкурентите дома да изиграме, ќе ми се сруши цел филм за гледање фудбал до крај на сезона.

Очекувам Аршавин да распали :)

Абе ако тој не се замара, неам ни ја причина за тоа. Кој го ебе.

Денеска ако не тепаме, у најлош случај да го изедеме, онака ко што знаеме со конкурентите дома да изиграме, ќе ми се сруши цел филм за гледање фудбал до крај на сезона.

Очекувам Аршавин да распали :)

Денес ако не победи подобро оставка да си даде, не мозе веќе така да го трпиме по еден трансфер во три сезони а да продава по 3 играчи во една сезона

Денес ако не победи подобро оставка да си даде, не мозе веќе така да го трпиме по еден трансфер во три сезони а да продава по 3 играчи во една сезона

Sto zboris be sega e najloso vreme za ostavka ako ne osvoi nisto pak treba da pocne da razmisluva ama sea :nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom