bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
Aко сака нека си иде Фабре, мислам дека кога играме без него подобро играме, затоа што е многу спор...
ти јачината на фудбалерот само во неговата брзина ја гледаш ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко сака нека си иде Фабре, мислам дека кога играме без него подобро играме, затоа што е многу спор...
Суну додека го имам гледано ( а тоа се некои десетина утакмици за репрезентацијата и 1 2 хајлајти за Арсенал ) има прикажано перфекција во неговите нозе , едноставно го согледувам во потезите Зидан... се гледа дека сака да биде како него дури и неговиот број го носеше во репрезентацијата под 19 ... денеска гледам под 21 Н`диае си беше со 10ката и него го немаше никаде... а лично заедно со Фримен најомилени два млади играчи од нашиот погон ми се...
Друга тема... еве што има Симан да изјави за ситуацијата наша во моментов... апел дава за нов Тони Адамс или Сол Кембл да се доведе што значи Галас 100% си заминува..
http://arsenal-mania.com/articles/3108575/Seaman-Not-much-needs-changing-for-this-Arsenal-side.html
Па и нема некој екстра брзи играчи кој ја играат таа позиција..ти јачината на фудбалерот само во неговата брзина ја гледаш ?
Arsenal will not give up on Fabregas without fight, reminding him he's on long contract, skipper,there's been no offer and don't wanna sell.xD
Официјалниот дрес следната сезона.)))
:pos2:![]()
апсолутно си во право неможе таков играч да праве спринтови во цел меч и да дила топки и да пуца ко нездрав - нема никој таква енергија сем Семоќниот ( ама не игра тој )Па и нема некој екстра брзи играчи кој ја играат таа позиција..
Sonne убаво кажано!
Arsenal will not give up on Fabregas without fight, reminding him he's on long contract, skipper,there's been no offer and don't wanna sell.xD
Официјалниот дрес следната сезона.)))
:pos2:![]()

море море какви не муабети видов леле леле
цесц е мајстор на таа позиција ( пред некоја сезона и јас викав дека не е нешто посебно .. но излегува дека е бисер и те каков )
одеме натаму - значи секој фудбалер има слабост кон нешто , нешто слично и со луѓето , така е нели ке се сложеме сите едногласно ( ти велам ќерко сети се снао - муабетов со детето што најверојатно ке го носе број 9 кај нас со имато шамак - да не би дошле во таа пат позиција де )
цесц е едноставно феномен апсолутно си во право неможе таков играч да праве спринтови во цел меч и да дила топки и да пуца ко нездрав - нема никој таква енергија сем Семоќниот ( ама не игра тој )
детево сакам да го гледам мн ко капитен во тимот - сталожен , силен , го сака тиомот ( милион пати го има бакнато амблемот ) но предизвик е предизвик - барса е едно огромно име во фудбалот , нормално е да мечтае секој играч за таму ( сем ние фановите што на тоа гледаме поинаку ) малце од струкава - замислете тешко срање ко со аарон , дуду .. ( недајбоже ) му е зафркната кариерата и детево е заборавено од сите - а имал можност да трампа , па ставете се и вие на тоа место , знам за неколку кои никогаш ама баш никогаш нема да му ја летнат - РвП , тио , сонг и дијаби - на другите тури му пепел само прашање на време е .
ама за сеир ( ова е веќе видено во практиката ) утре демант - „остајте ме да си играм јас сум професионалец но и човек немојте да ми влијаете на формата , сакам да се покажам во вистинското светло на мондијалот “ - крај на сите тактички надмудрувања и дека јаја би го заменил или пинокио ќе дошол па на оние што идат да лаат да му правам латифе - фуцк офф
a да и ова : џон крос - од миррор - фан на арсенал и речиси секогаш пласира информации кои се далеку од шпекулации - „Arsenal will not give up on Fabregas without fight, reminding him he's on long contract, skipper,there's been no offer and don't wanna sell“ - опа , каде натаму ?? некој едноставно има стил - shine on you crazy diamond
поздрави за сите ганери без разлика на :пол , вера , боја на кожа .