Arsenal will not give up on Fabregas without fight, reminding him he's on long contract, skipper,there's been no offer and don't wanna sell.xD
Официјалниот дрес следната сезона.
)))
:pos2:
море море какви не муабети видов леле леле
цесц е мајстор на таа позиција ( пред некоја сезона и јас викав дека не е нешто посебно .. но излегува дека е бисер и те каков )
одеме натаму - значи секој фудбалер има слабост кон нешто , нешто слично и со луѓето , така е нели ке се сложеме сите едногласно ( ти велам ќерко сети се снао - муабетов со детето што најверојатно ке го носе број 9 кај нас со имато шамак - да не би дошле во таа пат позиција де )
цесц е едноставно феномен
Па и нема некој екстра брзи играчи кој ја играат таа позиција..
апсолутно си во право неможе таков играч да праве спринтови во цел меч и да дила топки и да пуца ко нездрав - нема никој таква енергија сем Семоќниот ( ама не игра тој )
детево сакам да го гледам мн ко капитен во тимот - сталожен , силен , го сака тиомот ( милион пати го има бакнато амблемот ) но предизвик е предизвик - барса е едно огромно име во фудбалот , нормално е да мечтае секој играч за таму ( сем ние фановите што на тоа гледаме поинаку ) малце од струкава - замислете тешко срање ко со аарон , дуду .. ( недајбоже ) му е зафркната кариерата и детево е заборавено од сите - а имал можност да трампа , па ставете се и вие на тоа место , знам за неколку кои никогаш ама баш никогаш нема да му ја летнат - РвП , тио , сонг и дијаби - на другите тури му пепел само прашање на време е .
ама за сеир ( ова е веќе видено во практиката ) утре демант - „остајте ме да си играм јас сум професионалец но и човек немојте да ми влијаете на формата , сакам да се покажам во вистинското светло на мондијалот “ - крај на сите тактички надмудрувања и дека јаја би го заменил или пинокио ќе дошол па на оние што идат да лаат да му правам латифе - фуцк офф
a да и ова : џон крос - од миррор - фан на арсенал и речиси секогаш пласира информации кои се далеку од шпекулации - „Arsenal will not give up on Fabregas without fight, reminding him he's on long contract, skipper,there's been no offer and don't wanna sell“ - опа , каде натаму ?? некој едноставно има стил - shine on you crazy diamond
поздрави за сите ганери без разлика на :пол , вера , боја на кожа .