Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Almunia
Eboue – Campbell – Silvestre – Clichy
Nasri – Eastmond – Merida
Walcott – van Persie – Eduardo

Претпоставка на Ганр ток за утрешниот состав .... УЖАС!
Кој и да игра е добро но кога игра Силвестре немаме победа како што следам и тоа се поради негови киксови ... епа ајмо и Јунајтед тепаа и сега по ваква сезона да не завршиме ни второ место... нека се убијат:helou:

Almunia

Кој и да игра е добро но кога игра Силвестре немаме победа како што следам и тоа се поради негови киксови ... епа ајмо и Јунајтед тепаа и сега по ваква сезона да не завршиме ни второ место... нека се убијат:helou:

Подобро ако може Бартли да се врати од позајмицата во Шефилд ако има некој таков договор меѓу екипите, и да игра на местото на Силвестре. Барем е млад и ќе собира искуство, а и ќе трча сигурно повеќе од шпионов.

Almunia

Бендтнер и росицки че играт прва :smir:

Бендтнер и росицки че играт прва :smir:
Реално гледано. Не е тука проблем нападот... кој сака нека игра имаме сега таму избор ... одбраната е ... СИЛВЕСТРЕ!!!!!!
Едно име кое значи леснотија кај противниците:pipi:

:nesvest:
Зок :nenene:

А Шварцер е ѕвер.Право со другарчето од одбрана да дојдат.:D

Може, ама не верувам дека фулам ќе го растури овој тим што го имат сега.

Е гледајќи го прво полувреме Тотнам-Челзи, сфаќам колку сме малери со повредите на само Вермален и Ван Перси и грешките на Алмунија. Другите не ги бројам ајде..Па ќе си ја земевме титулата многу лесно:)

Ех тек сега се нервирам што не ја искористивме (трета по ред) што ни ја даодја за да бидеме први. МИнатата недела киксна манчестер, денес (освен ако не ја свртат) Челзи. Ќе си имавме исто бодови со Челзи (доколку утре ги победиме виган) и ќе беше многу подруга приказна. Вака ти оди само да си грицнеш од мадето...

Овој пораз да не случајно ви даде некои надежи ? Немојте, за после да не се разочарате пак....

Овој пораз да не случајно ви даде некои надежи ? Немојте, за после да не се разочарате пак....

Каков надеж може да има? Не заебавај. И да киксне челзи со ливерпул тешко дека ќе киксне со стоук и виган:toe:, или пак манчестер да не очекива некој да киксне. Плус ние играме со сити, така да надеж догодина годинава поретко, ако освои титула арсенал годинава одам пешки до Лондон да им честитам

Сања би можел да одигра на местото на Силвестр, а Ебуе десен бек, но нешто не ми се верува дека Венгер ќе направи така. Како и да е, сеедно е сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom