Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Шварцер или Јаскелаинен.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Almunia
Eboue – Campbell – Silvestre – Clichy
Nasri – Eastmond – Merida
Walcott – van Persie – Eduardo

Претпоставка на Ганр ток за утрешниот состав .... УЖАС!
Кој и да игра е добро но кога игра Силвестре немаме победа како што следам и тоа се поради негови киксови ... епа ајмо и Јунајтед тепаа и сега по ваква сезона да не завршиме ни второ место... нека се убијат:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Almunia

Кој и да игра е добро но кога игра Силвестре немаме победа како што следам и тоа се поради негови киксови ... епа ајмо и Јунајтед тепаа и сега по ваква сезона да не завршиме ни второ место... нека се убијат:helou:

Подобро ако може Бартли да се врати од позајмицата во Шефилд ако има некој таков договор меѓу екипите, и да игра на местото на Силвестре. Барем е млад и ќе собира искуство, а и ќе трча сигурно повеќе од шпионов.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Almunia

Бендтнер и росицки че играт прва :smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бендтнер и росицки че играт прва :smir:
Реално гледано. Не е тука проблем нападот... кој сака нека игра имаме сега таму избор ... одбраната е ... СИЛВЕСТРЕ!!!!!!
Едно име кое значи леснотија кај противниците:pipi:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
:nesvest:
Зок :nenene:

А Шварцер е ѕвер.Право со другарчето од одбрана да дојдат.:D
Може, ама не верувам дека фулам ќе го растури овој тим што го имат сега.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е гледајќи го прво полувреме Тотнам-Челзи, сфаќам колку сме малери со повредите на само Вермален и Ван Перси и грешките на Алмунија. Другите не ги бројам ајде..Па ќе си ја земевме титулата многу лесно:)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ех тек сега се нервирам што не ја искористивме (трета по ред) што ни ја даодја за да бидеме први. МИнатата недела киксна манчестер, денес (освен ако не ја свртат) Челзи. Ќе си имавме исто бодови со Челзи (доколку утре ги победиме виган) и ќе беше многу подруга приказна. Вака ти оди само да си грицнеш од мадето...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Овој пораз да не случајно ви даде некои надежи ? Немојте, за после да не се разочарате пак....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Овој пораз да не случајно ви даде некои надежи ? Немојте, за после да не се разочарате пак....
Каков надеж може да има? Не заебавај. И да киксне челзи со ливерпул тешко дека ќе киксне со стоук и виган:toe:, или пак манчестер да не очекива некој да киксне. Плус ние играме со сити, така да надеж догодина годинава поретко, ако освои титула арсенал годинава одам пешки до Лондон да им честитам

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Сања би можел да одигра на местото на Силвестр, а Ебуе десен бек, но нешто не ми се верува дека Венгер ќе направи така. Како и да е, сеедно е сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom