Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Kako prvo fabregas ce zamine itaka ne vi treba tolku, ne znam gi zafatilo nekoja fabregasomanija klubovive. Druga rabota e so arsenal otkoga ne igra Anri ne e vise toa so bese
:vozbud: ново зборче фабрегасоманија ајдеее. Во право е бе што ќе ви е Фабрегас, знае(л) само да подава :pos2: абе крш играч...

Ејјј, ќе заборавев да прашам... Ќе игра вечерва Фабрегас, мислам.. уопште бар ќе го има на клупа или слабо?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
:vozbud: ново зборче фабрегасоманија ајдеее. Во право е бе што ќе ви е Фабрегас, знае(л) само да подава :pos2: абе крш играч...

Ејјј, ќе заборавев да прашам... Ќе игра вечерва Фабрегас, мислам.. уопште бар ќе го има на клупа или слабо?
Фабрегас нема да игра вечер.....

Утре ќе игра:baeh::baeh:

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Ок, се извињавам :wink: де брее за збор се фаќате... :toe:

Муабетов ми беше дали екстрим1 можда го промени мислењево на Арсен Венгер, пошто нели не знае нишо Фабрегас, па дали планира воопшто да му даде некоја шанса утре или тешко?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ок, се извињавам :wink: де брее за збор се фаќате... :toe:

Муабетов ми беше дали екстрим1 можда го промени мислењево на Арсен Венгер, пошто нели не знае нишо Фабрегас, па дали планира воопшто да му даде некоја шанса утре или тешко?
Прифатено извинување:wink:. Инаку за екстирм незнам дали ќе смени мислење но некако Адамс не е во форма дан сака и него да го смени:pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прифатено извинување:wink:. Инаку за екстирм незнам дали ќе смени мислење но некако Адамс не е во форма дан сака и него да го смени:pos2:
Да да затоа утре стартери Лужњи , Киоун , Силвињо и Сиган :pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Искрено се надевам дека Денис еден ден ке го замени Венгер, некаде за 15 години, таман кога ке го научи занаетот, и ке биде толку добар како него....:helou:
Јас се надевам тренерот на младинците тој Боулд мислам дека ќе го замени :) Или Лорен Блан секако :)

Со овие повреди ќе биде потешко против Сандерленд отколку против Порто.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Јас се надевам тренерот на младинците тој Боулд мислам дека ќе го замени :) Или Лорен Блан секако :)

Со овие повреди ќе биде потешко против Сандерленд отколку против Порто.
Немој да го потценуваш Порто... а Сандрленд мора да им вратиме за поразот... уф ќе играат кои и да се на терен со ОДМАЗДА во Уздите

А тимов за со Порто ни е... ко по Касап систем
Lukasz Fabianski
Vito Mannone
Nicklas Bendtner
Carlos Vela
Theo Walcott
Samir Nasri
Denilson
Aaron Ramsey
Tomas Rosicky
Abou Diaby
Cesc Fabregas
Gael Clichy
Thomas Vermaelen
Emmanuel Eboue
Mikael Silvestre
Sol Campbell
Armand Traore
Bacary Sagna

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И што ако не игра Анри,тука се Пирес и Љунберг:pos2::pos2:
Шо се секирате за вермален ако се повреди тука е Тони Адамс:icon_lol:..па за напаѓачи ич да не берите гаље..има замени Кану утре прва постава беркамп повреден е:pos2::pos2:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
можеме бре оти да не победа на ддрагао не е изненадување ... но нека е еден нежен икс на полувреме ( така ја чекам , а не би било фер да не е оти ја фатив лион и утд така да , моиве нека бидат солидарни па нека е од х во 2 ) форза Арсенал форза !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom